Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqwdqdddwdwqdd

czego zazdrościcie ludziom najbardziej?

Polecane posty

Gość dqwdqwdqdddwdwqdd

1. pieniędzy 2. urody 3. szczescia w miłości/ partnera zyciowego 4. wielu przyjaciół / znajomych 5. młodości / parspektyw

Gość tego ze nie maja
piegów :O

Gość dqwdqwdqdddwdwqdd
tego ze nie maja piegow- czyli poniekąd urody

Gość dqwdqwdqdddwdwqdd
ale czujecie czasem jak odwiedzacie np kogoś ,,dlaczego ja nie mam tego i tego"?

Gość nic z tych rzeczy
zazdroszczę zdrowia i że nic im nie dolega nic nie boli ja mam od 20 lat mdłości z niewiadomych przyczyn w dupie mam pieniadze,kariere i powodzenie u facetów nic mnie nie cieszy bo ciągle jest mi niedobrze

Gość tego ze nie maja
nie, urody nikomu nie zazdrosze bo uwazam ze jestem sliczna mam piene rysy maly nosek pelne usta duze oczy figure swietna , tylko te piegi :O

Gość Baron Justin de Vcipeval
tego ze moj kolega co tydzien rucha inna a ja do tej pory mialem tylko 30 partnerek a mam juz 30 lat

Gość zazdroszcze ludziomm
pracy i milosci bo sama tego nie mam:-(

Gość ghgjhgh
Inteligencji! Chciałabym być super-mądra :(

Gość Monikaaaaaaaaaa2213
nikomu nie zazdroszcze ewentualnie pewni ludzie dodaja mi motywacji jak widze ,ze ktos jest lepszy ode mnie pod jakimś wzgledem ,a uwazam ,ze jak człowiek bardzo duzo pracy wklada w cos obojetnie co to jest to w stanie osiagnac ale nie da sie mieć wszystkiego. albo powiem inaczej może się i da ,ale czesto w zyciu jest tak ,ze trzeba cos wybrac

Gość Monikaaaaaaaaaa2213
bo co do odp 1. czyli pieniędzy- oczywscie sa mi potrzebne jak kazdemu i chcialabym mieć tyle ile mi ich potrzeba ,ale nie czuje potrzeby byc obrzydliwie bogata 2. uważam ,ze jestem ladna i ciagle pracuje nad soba żeby sie zblizać do idealu ;) wiec nie zazdroszcze jej 3. nie mam szczescia w miłości choc miałam paru facetow ,ale cóż.. staram sie nie zazdroscic tego bo wierze ,ze kiedys poznam ta właściwa osobe dla mnie 4. troche ich mam ,ale nie można powiedzieć ,ze wielu bo jestem troche ( choc mniej niz kiedys) zamknieta w sobie 5. jestem młoda i mam parspektywy ,ale juz pewnych rzeczy żałuje z przeszlosci

Gość zazdraszczam
szczęcia w doborze partnera :_) i gratuluję tym ktorym sie udało :_)

Gość hhhhhhhhhhhh
inteligencji, szalenie zazdroszcze ludziom zdolnym, inteligentnym. Geniuszom. Tego tylko. Kasy czasem i urody ;)

Gość fgrfhg
pieniedzy i nie chce sie nimi podcierac... chce zeby stac mnie bylo na normalne zycie, bez kombinowania zeby starczylo do 1go, chce miec mozliwosc otrzmania kredytu na mieszkanie, chce zeby mnie bylo stac na dziecko, bo tego najbardziej mi brakuje do pelni szczescia :(

Gość Pomocnik34
To bardzo wredna cecha, zazdrościć innym, to wraca to was i będziecie mieli zasrane życie. Lepiej być życzliwym, współczującym i pozytywnie myślącym!

Gość ten lek to izotek
ładnej cery :( czyli urody na reszta moge sobie sama zapracowac

Gość Xavier Bułka
EEEj Dzidy a któraś tu taka piekna jak tam???Bo jak tak ta zaraz wezmę na warsztat bez cienia zazdrośći:classic_cool: