Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona.

Czy to możliwe? Ciąża

Polecane posty

Gość przerażona.

Ostatni okres mialam 15.02.2012 r. Do 21.02.2012 r. Od tego czasu odbylam 2 stosunki. Pierwszy 2 dni po okresie, ddrugi 9 dni temu. Za kazdym razem byla prezerwatywa, zadna nie pekla. Dzisiaj zrobilam test ciazowy, wynik byl negatywny. Jednak nie czulam przez Caly ten czas zadnych oznak zblizajacego sie okresu, zadnego bolu piersi, podbrzusza. Czy ciaza w takim wypadku jest mozliwa? Znacie takie przypadki? Albo co moze powodowac tak duze opoznienie miesiaczki? Jakies pomysly? Dziekuje za odp z gory.

nie...nie ma mozliwosci ciazy pozatym zrobilas test i wyszedl negatywny wiec w ciazy napewno nie jestes..a okrres moze spozniac sie z roznych powodow..stres, przeziebienie, zmiana klimatu itd....

Gość przerażona.
????

Gość przerażona.
oh dziękuje. Wiem ze to moze glupie, ale zalozylam ten watek z nadzieja na takie odpowiedzi. Ciąża w tym czasie dla mnie byłaby czymś bardzo niepożądanym. Jestem dopiero w klasie maturalnej, przede mna matura, studia itp. A ostatnie dni spędziłam na wielkim stresie nie myslac o niczym innym.

i wlasnie przez ten stres najprawdopodobniej nie masz okresu..uspokoj sie a przyjdzie pozdrawiam:)

Gość lullaby2000
Skoro się zabezpieczaliście i prezerwatywa nie uległa uszkodzeniu to nie ma raczej szans na ciążę. Tak jak powiedziała emilia przyczyną może być stres. Nie martw się. Może skoro boisz się ciąży w ogóle zrezygnujcie ze stosunku w dni płodne? Bardzo łatwo można je określić np mikroskopem owulacyjnym

Gość juzrazmama
mam podobną sytuację, tyle ze 1 dzien cyklu to byl 22.02 a gdzies tak po miesiacu byl raz tzw stosunek przerywany i powielszyly mi sie piersi jak nigdy. No i co tu teraz robic :( Autorko, w Twoim przypadku mysle ze to nie ciaza. Mialabys juz oznaki, ja przy 1 ciazy mialam powiekszone piersi a nawet juz nudnosci po takim czasie jak opisujesz