Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajuzniewieeem;...

Odżywki

Polecane posty

Gość samajuzniewieeem;...

witam zna ktoś dobra i nie drogą odżywkę na szybszy porost włosów??Farbuje włosy i śą starsznie łamliwe i mam wrażenie, że nie rosną... Poza tym strasznie się kruszą są szorstkie w dotyku . kropne

Gość barddottka
Ja dałam się przekonać na olejek kokosowy. Jeszcze nie testowałam, ale podobno efekty są powalające jeśli chodzi o odżywienie włosów.

Gość laak
By włosy zostały pobudzone do wzrostu, można stosować nie tylko odżywki. Co więcej warto organizmowi dostarczyć co dnia odpowiednią dawkę witamin i składników mineralnych. Trzeba zatem zadbać o odpowiednią dietę, zgodną z zasadami odżywania się. Trzeba dbać o uzupełnianie wszelkich niedoborów witamin i minerałów, bowiem ich braki niekorzystnie oddziałują na włosy. Dlatego trzeba co dzień dostarczać między innymi takich witamin, jak: witaminy z grupy B i aminokwasy. Ważne jest również dostarczenie składników mineralnych magnez oraz cynk, siarka i selen. A więcej informacji na temat tego co warto zrobić, by przyspieszyć porost włosów znajdziesz na stronie http://szamponydowlosow.info.pl/2011/01/22/zeby-wlosy-szybciej-rosly%E2%80%A6/