Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedni ludzi

Chyba nikt ich nie lubią! Nie mają ani naszej klasy, ani facebooka, dziwne osoby

Polecane posty

Gość biedni ludzi

Dziwią mnie ludzie od 18-30stki wzwyż którzy nie założyli sobie dwóch portalów społecznościowych. Chyba nikt ich nie lubi i nie lubiał że nie chcą się spotkac ponownie z osobami ze szkolnych lat.

Gość Trent Easton
Wystarczy mi, że mam kontakty z kolegami i koleżankami w telefonie. Po co ten szajsbuk i enka?

Gość biedni ludzi
Żeby się pochwalic fotkami :) szkołami :) i takie tam :)

Gość anty pejsbuk
nie wszyscy lubia byc inwigilowani

Gość anty pejsbuk
hahaha pochwalic to sie musza tylko osoby niedowartosciowane :D

Gość Lilla Ewelina
nom, mnie też nikt nie "lubiał":O i dlatego nie założyłam sobie "portalów":D rozumiem, ze ty założył*ś sobie portal "biedni ludzi"🖐️

Gość biedni ludzi
no i dzięki temu ludzie nie będą wiedzieli jak wyglądasz i jakie masz wykształcenie :)

Gość pkwiu
durniejszej tezy na brak profilu na nk lub fb nie słyszałam. Ktosiu nie masz własnego życia? ludzie zapracowani nie mają czasu na takie rzeczy. Mi osobiście wystarczą kontakty do osób które mam w telefonie i dla mnie ważne jest to co tu i teraz a czas na sentymenty zostawiam sobie na emeryture. Nawet też nie czuje potrzeby odświeżania starych znajomości. Po co ta hipokryzja, żeby pochwalić się kto, co ma i gdzie to nie był itp., itd.

Gość ja zalozylem fikcyjne konto
na nk jak tylko powstalo , gdy zobaczylem znajomych i ich pajacowanie fotkami od razu skasowalem na fb to nawet nie zakladam. Te portale sa dla osob ktore chca sie dowartosciowac...

Ja mam nk i fb. Postanowiłem zalożyc sobie po tym jak zgubiłem książeczke wojskową bo liczyłem odzew :) potem się znalazła i skasowałem ale potem zgubiłem i z powrotem założyłem :)

Gość mallyx
dawniej nie bylo tego typu portali a ludzie jakos zyli

Gość znam i ch
po co komu nk i pejsb. ? skąd wiesz że to ona lub on nie lubi swojej klasy ? skad wiesz kogo ma w swoim telefonie, gg, skype, tlenie ?

Co za głupoty autor pierdoli. Przecież nie będę się z kimś umawiał przez któryś z tych portali. Lepiej zadzwonić. A zdjęcie można wysłać mmsem

Gość Mrifjjjjf
Nie kazdego interesuja plotki o kupkach, dupkach itp.

Gość twoja teza mnie rozwalila
ja nie mam ani nk ani fb, nie czuje potrzeby chwalenia sie ludziom jakims wyksztalceniem czy zdjeciami, co ich to obchodzi, jak slysze jak ludzie tam pisza czy sie w zwiazku czy nie, kurde to moja sprawa a nie calego fbego swiata. a ludzie w klasie mnie lubili :)

Gość GSDSX
FB NK itp to domena najbardziej powierzchownych osób

Gość Dobre prowo nie jest złe
Dawno się tak nie ubawiłem :D Ale, jako że w każdym żarcie jest szczypta prawdy, owo prowo :classic_cool: pokazuje na jakim etapie rozwoju intelektualnego znajdują się użytkownicy portali społecznościowych. A nie... nie userzy - przepraszam! Założyciele :D 🖐️

Gość Artemissa
Mnie wpienia, że w telefonach teraz domyślnie instaluje się aplikacje społecznościowe, których nie można usunąć. Normalnie jak u Orwella :o

Gość Artemissa
Wolę nie dłubać aż tak, żeby czegoś nie spieprzyć. Po prostu dodaję kolejną kartę aplikacji w menu, na której trzymam takie śmieci (nie dające się usunąć i mało używane) :) Sam fakt takiego odgórnego stawiania sprawy mnie irytuje i tyle. Ale też chyba pokazuje jak infantylne mamy pokolenie, skoro takie jest podejście.

Gość u mnie zapowiadało się pięknie
a mnie wkurza jak ludzie wklejają nieaktualne zdjęcie sprzed lat i pozniej widzisz takiego delikwenta na zywo a tu zonk. Na fotce brunet a w realu łysol z resztkami siwizny :D

jak sie nie znasz to faktycznie, ale te aplikacje poza tym ze zajmuja pamiec i zjadaja ram same czasem lacza sie z netem i nabijaja kase, poza tym np google moze sledzic gdzie sie znajdujesz. Wkurza mnie jak piszesz ze kaza nam to w telefonach miec:@ ale w sumie dzisiejsze telefony to narzedzia inwigilacji;-)

Gość aaaaalleeeee
telefon jest do dzwonienia a nie wysyłania aplikacji nokia 3310 i choćby się starali jak mogli to nic ci nie załadują :))

Oto jak wygląda nk (z racji tego że nk pierwsze zadebiutowało a później fb..) : -500znajomych z którymi kontakt utrzymują sie z 20-30! Dużo osób których sie nie zna lub osoby które widziało sie raz w życiu ale tu nie liczy sie jakość a ilość im więcej to ponoć bardziej lubiany haha -zdjęcia o tutaj to rzeczywiście można sie pochwalić sobą z każdej strony z góry z dołu z boku sama twarz sama noga cycek dupa itd.robienie na siłę z siebie wampa z marnym skutkiem hahaha -dzieci o tutaj też ilość zdjęć pobija rekordy dzidzia je dzidzia pije leży siedzi chodzi ..i pełen zachwyt nad nowym nabytkiem rodzinnym haha -komentarze "o jak pięknie" "sweetasnie" "słodko" nice foto krótkie zwięźle na odczepnego komentarze które ponoć pozornie budują jakiś obraz że ktoś jest super i piękny!haha -a noi oczywiście można sie pochwalić nowym chłopakiem wraz z brakiem tego chłopaka znika zdjęcie! Hehe -a fb te same zdjęcia co na nk i ci sami pseudo znajomi! to wszystko jest tak puste że aż żałosne!

Gość hahahahhaa
bardziej zalosni od ludzi majacych konta na roznych portalach spolecznosciowych jestescie Wy! Niech kazdy zajmie sie soba, a nie rozlicza innych z tego gdzie zaklada sobie profil i co tam robi!

Gość Artemissa
@ Marzyciel Na szczęście mam Badę, tam nic się nie łączy bez mojej zgody. Ale i tak wykupiłam 500 mb 3G, bo to wygoda :) I to bynajmniej nie po to, by mieć aktualne informacje z jakiegoś Twittera, czy co oni tam jeszcze nawrzucali? :P

Gość ghgghjhj
ja tez nie mam nigdzie, a to dlatego ze nie potrzebuje, po chooj mi jakies portale,ja zyje w realnym swiecie a nie w sieci