Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczkaa:)

negatywny tekst okropne samopoczucie

Polecane posty

hej :) pol roku temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne. jakies 3 miesiace temu w ogole przestalismy sie zabezpieczac. po odstawieniu tabletek mialam bardzo regularne miesiaczki. a teraz sie spoznia juz 5 dni ;D Mam mdlosci ale nie wymiotuje, boli mnie brzuch i jajniki i to chwilami bardzo mocno. temp lekko podwyzszona bo 37.3 ale to u mnie norma. i strasznie duzo bialego sluzu ale takiego plynnego. dzis rano jak wychodzilam to bardzo slabo mi sie zrobilo i wtedy zapalkila mi sie lampka . w drodze do pracy wskoczylam do apteki i kup[ilam dwa testy. jeden plytkowy pink test a drugi strumieniowy komfort. nie wytrzymalam i przed chwila zrobilam plytkowy niestety negatywny. co myslicie robic rano strumieniowy jest jakas szansa czy poczekac ? dodam ze kochalismy sie w dni plodne i przy oich obliczeniach minelo juz troche ponad 6 dni :) pozdrawiam cieplutko ;)

Gość JA MAM NAJFAJNIEJ :P
Mdłości po 6 dniach ? Kobieto nie nakręcaj się. A swoją drogą 3 miesiące starań to w porownaniu do innych jeden dzień.

troche ponad 6 dni mialam na mysli dluzszy dluzszy okres czasu :P tak wiem wiem ze to malo czasu ale napisalam tu o swoim indywidualnym przypadku

Gość my staramy się
4 cykl. I też mam doła po każdym teście:-(. Zrób jutro,co ci szkodzi. I tak wiem,że nie wytrzymasz do okresu. ;-) Mi w pierwszej ciąży 4 dni po dacie@ wyszedł negatywny. Po 11 dniach się kapłam że coś za długo mi się spóźnia,kupiłam test i wyszedł pozytyw- była godz.23;-)

po tak krotkim czasie test jest bez sensu..robi sie go najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki..troche cierpliwosci..

Gość każdy w swoim tempie....
zrób test w dniu spodziewanej @ oczywiście jeśli nie dostaniesz, ja miałam podobne objawy ale nie po 6 dniach od współżycia.