Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eelooooooo

PRACA NA TIRACH I CIĘŻAROWKACH

Polecane posty

Gość eelooooooo

HEJ WSZYSTKIM MAM PYTANIE DO TYCH CO JEŻDŻĄ NA TIRACH BĄDŹ CIĘŻARÓWACH

Gość a tak poza tym......
dawaj...

Gość eelooooooo
czy to normalnę ze chłopak od godz 16 do godz 16 ładuje towar głuie pytanie ale ja już nie wiem sama siedxić tyle w robocie??? to normalne na tirach

Gość eelooooooo
JAKI CENNIK MAJĄ TIRÓWKI ?

Gość eelooooooo
mój facet nie jeździ na tirówki głąbie pytam czy to normalne pracować tyle

Gość policyjna77
CZEŚĆ, mój tata pracuje na tirach i kiedyś na załadunek czekał... tydzień !!! to możliwie, bo czasem łądują ich szybko, czasami są komplikacje i różnie to bywa... kiedyś tata pojechał i wrócił po 3 tyg... bo wlasnie najpierw go nie załądowli, później były święta i granice nieprzejezdne...spędził Boże Narodzenie sam w kabinie... :(

może tak być zależy co i gdzie ładuje jak np gdzieś na magazynach supermarketów to tam przed świętami młyny są a może ma awizacje (taki termin godzinowy) więc czeka napisz coś więcej gdzie ładuje jezdzi po Polsce za granicą itp

Gość policyjna77
oni się wkurzają jak załądunek tyle trwa, bo wiadomo- mają płacone za kilometry... :( a czasami się tak układa- że stoją, czekają na załadunek , nic nie zarabiają ...

a może jest na celnym z ładunkiem a tam może czekać nawet 36 godzin napisz więcej szczegółów to ci odp

Gość eelooooooo
nie on nie jeździ za granicę po Polsce, wczoraj był od domu oddalony o ponad 100 km, mówi ze ładowanie towaru mu tyle zeszło, ale tak się zastanawiam w sumie ze aż tyle godzin bez przesady, nie wiem jak z tą pracą na tirach więc pytam tych którzy co nieco wiedzą

może się denerwują ale niestety taka praca płacone z km nie od frachtu i jeszcze zał i rozł zwolnione od opłat do 36 godzin nawet zależy jaka firma

eelooooooo to możlwe tak jak ci pisze jesli to towar do marketów itp to teraz przed swiętami stoi się długo i na zał i na rozł więc pewnie nie kłamał wiem bo sama mam kilka aut do zał na dzień

Gość eelooooooo
nie on nie jeździ za granicę , tylko po Polsce. Ale nie był tak daleko bo tylko 100 km od domu, nie mógł ktoś go zmienić czy coś tyle w robocie godzin siedzieć bez przesady

Gość eelooooooo
no to już mniej się martwie bo jak coś to z domu rałs by był:)

zmienić raczej nikt go nie może bo są podane jego dane na magazynie a jak wiedzie to nie może tak sobie wyjść albo kogoś innego podesłać taka praca

Gość eelooooooo
to wielkie dzięki naprawdę jestem spokojniejsza:)

Gość kl;akdlk
autorko Ty masz chyba z 16 lat :D ze nie potrafisz pojąć jaka może być specyfika takiej pracy....

Gość eelooooooo
nie mam aż takiej potrzeby by interesować się każdą pracą, kto pyta nie błądzi. Zresztą po co ten durny komentarz?