Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość svietlanq

Chciałaabym mieć męża rolnika.

Polecane posty

Gość svietlanq

Wychowałam się na wsi. U babci. Uwielbiam wieś, ten klimat, zwierzęta i mam ogromny szacunek do ludzi pracujących na roli. Chciałabym mieć męża rolnika. Naprawdę, to nie żart. Tylko gdzie go szukać?

Gość wyjedz gdzies na wies
na kilka tygodni latem, zatrudnij sie przy zniwach tam na pewno kogos poznasz. Albo daj ogłoszenie.

Gość svietlanq
jestem co roku na wsi u rodziny ale tam nie ma takiego z gospodarstwem, a takie właśnie szukam. oni chcą mnie swatać z jakimś facetami, ale oni są całkowicie nie w moim typie. chciałabym sobie sama znaleźć faceta, nie lubię takich zabaw jakie mi oni serwują. nie jestem jeszcze taka stara,wręcz przeciwnie. może i jestem głupia ale naprawdę chcę męża rolnika. wychowywałam się na wsi a teraz jestem uwięziona w mieście :O

Gość ona_ze_wsi
haha, kiedyś też szukałam bo chciałam kontunułować tradycje, ale nie wyszło, a szkoda. Teraz juz wiem jak szukać. Po 1 na SGGW :) wielu młodych rolnikow z aspiracjami i niezlymi gospodarstwami, a przytym przystojnych :), portal AGROFOTO :) i mnostwo innych :)

tu wisiał taki temat, poszukaj w wyszukiwarce: dlaczego kobiety nie chcą rolników? czy jakoś tak młody rolnik pisał, samotny, szuka

Gość Zuzanna z Poznania
już podałam linka

Gość łoj i kunia batym!
na wsiach jest pełno kawalerów w różnym wieku! wystarczy że na wiejski balet wjedziesz i tych z winami pod wejsciem zagadniesz - na 100% kawalery z hektarami i świniami do obrządku!

Gość svietlanq
tylko ja nie wiem, czy oni chcą mieć taką pannę z miasta :(

Gość ja tam jestem
Żoną rolnika. Kolorowo nie jest. Musimy pracować na etacie. Maż obrabia 80 hektarow,swoje i ojca. Widujemy sie godz dziennie a w żniwa w ogóle. Zero wakacji,weekendów i wyjść. Albo z braku czasu,albo on zasypia nad kolacja.

Gość olgi
a w ogole z jakiego miasta jestes?

Gość Rolnik007
A ja chciałbym miec żonę z miasta :) Zobacz jak fajnie sie składa.Daj jakiś kontakt do siebie.

Gość rolnik26
Przeraża mnie wasze wyobrażenie na temat wsi. Widzicie tylko mało ambitnych wieśniaków krzątających się między zwierzakami. Mam 26 lat i zajmuję się gospodarstwem. Studiowałem finanse przedsiębiorstw i mam tytuł Magisterski. W swojej niewielkiej miejscowości zostałem sołtysem w wieku 22 lat co pozwala mi przyciągać środki pieniężne dla mojej miejscowości aby mogła się rozwijać. Mam również bardzo dobry kontakt z mieszkańcami. Pasjonuję się fotografią i nawet dorabiam sobie trochę na tym. Praktycznie nie piję a co dopiero stać gdzieś z winem. Praca również nie jest tak ciężka jak wam się wydaje. Maszyny z klimatyzowanymi i bardzo wyciszonymi kabinami gdzie można słuchać ulubionej muzyki. Żniwa? moja dziewczyna jeździła ze mną bo faktycznie czasu miałem mało. Wszystko zmechanizowane i nowoczesne, a nie jak wy to tam sobie wyobrażacie...

Gość Sebaaa8
Witam ;) A ja jestem rolnikiem i szukam żony ;) Mam 26 lat, skończyłem studia z tytułem magister inżynier. Modernizuje gospodarstwo, nie wyobrażam sobie życia w mieście, na wsi jest przepięknie, cicho, człowiek jest wolny, ale ciężko znaleźć sobie bliską sercu osobę :/

Gość gość
zgłoś się do tego nowego programu, co na tvp1 leci

Gość gość
Ja chętnie Cię poznam:-) mam 21 lat. Ładna i podobno inteligentna:-)

Gość Sebaaa8
Oj to fajnie ;) Odezwij się na fejsie gut5 ;)

Gość gość
rolnicy to buracy, chciwi, zawzięci każdy wymieniłby swoją kobietę na dobry traktor

Gość Lea9
Podobnie poszukuję męża rolnika.

Gość gość
Rolnicy nie szanuja kobiet , wiem z doświadczenia. Wymagania maja ogromne ale nic tej kobiecie z siebie nie dają , dla nich najważniejsza ciężka praca i tego samego wymagają od kobiet .

Gość kultywator
na wiosze jest ciężko,galerii nie ma i marketów,parkiet(czyt gnój)trzeba zrywać,za obórką rozrzucić,kury macać i myć buhajom torby,tipsów raczej nie założysz, z kulturą też nie wesoło na prowincji,prasa dwa razy w tygodniu dociera,a jedyna rozrywka to zebrania gospodyń wiejskich w remizie,procesja w Boże Ciało i figielki z mężem rolnikiem, nie jest różowo,zastanów się dobrze,żebyś nie płakała potem...

Gość The Guest
do Lea , jestem rolnikiem i jestem samotny , także poszukuję drugiej połówki , jak cos to sie odezwij

Gość piotras 1986
Kurcze też mieszkam na wsi ale gdy czytam niektóre wasze wypowiedzi to aż mnie skręca. Moim zdaniem nie ważne gdzie się mieszka tylko ważne jakim się jest człowiekiem. Mam sporo przyjaciół z miasta i wiem ze w mieście też aby coś osiągnąć trzeba pracować niestety takie jest życie :)