Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszałek

Katarzyna Waśniewska uciekła - mówi Rutkowski

Polecane posty

Gość nonieeee
A za niedlugo zniknie tez po cichutku i bartus ,po czym dolaczywszy do zony,gdzies poza polska zaczna budowac razem swoje zycie (sasrane) od nowa...

I naród będzie miał rozrywkę, na kolejne kilka tygodni. A później Euro 2012, wakacje i zleci do jesieni.

Gość Monikaaaaaaaaa
ale dlaczego on jej tak pomaga? może maja romans? myslicie ,ze to mozlwe ,ze ze soba sypiaja?

Gość SmJ
jennifer, dzięki! No przecież rodzice w tym tyg mieli nas zaskoczyć. No to zaskoczyli :P

Gość Monikaaaaaaaaa
zreszta w tej sprawie juz mnie nic nie zdziwi

Tylko czekać aż powstanie sejmowa komisja śledcza ds. wyjaśniania afery Waśniewskich. A ten Rutkowski, też mi detyktyw - licencja mu wygasła, dostał 2,5 roku za udział w mafii paliwowej, twierdził że Policja znalazła ciało Magdy w krzakach nad rzeką, mimo że nie znalazła.

Gość 20 Letnia Olga
[Odpowiedz zostala udzielona. TEMAT ZAMKNIETY. Prosze nie udzielac wiecej odpowiedzi gdyz grozni to banem]

Cała ta sprawa to świetny materiał na kolejny odcinek "Trudnych Spraw". Pan i Pani Waśniewscy razem z 6-miesięczną córką mieszkają w szeregowcu w centrum Sosnowca. Prowadzą zwyczajne życie, od domowej awantury do domowej awantury - jak to w Polsce. Nie wyróżniali się niczym szczególnym, aż pewnego dnia...

Gość ytutuiyuytuyt
spadaj

Gość SmJ
Nigdy nie lubiłam imienia Olga, takie wkurw... istotki. Nasze prawo schodzi na psy. Do dzisiaj nie potrafię pojąć, dlaczego ona chodziła sobie wolno. To teraz można dzieci "niechcący" zabijać?

Gość rutkowski ten zakłamany
debil pewnie wywiozl gdzies ta morderczyni cala wine na nia zwala a potem męzulek pojedzie do zonki i beda zyli dlugo i szczesliwie, smiejac sie z polaczkowi ze swojej zbroni doskonalej, WSTYD POLICJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTYD JAK CHOLERA ZALUJE ZE MIESZKAN W TAK POJEBANYM KRAJU, WYPIERRRRRRRRRRDALAM STAD

Gość maurycyyyyyy
a moze cos sobie zrobila? jak zostawila list pozegnalny :D

Nie wiem czy wiecie, ale Rutkowskiemu za porywanie i wywożenie ludzi, prawdopodobnie grozi aresztowanie w większości państw Unii Europejskiej.

Szkoda nerwów i czasu na tę sprawę. Zostawmy to. Dość że zginęło dziecko, Policja wydała już pewnie kilkaset tysięcy złotych na czynności operacyjne, a Sosnowiec ma "dobrą" reklamę.

ona i tak sie znajdzie chyba ze ja ludzie zlinczuja na ulicy, nawet jesli ja wywiaza zagranice to co jej to da? tylu polakow mieszka poza krajem, ktos ja i tak rozpozna

Gość kasiakasia90
.haa przecież to jasne że z tym kocykiem to była ściema- Matka celowo zabiła Madzie,a Bartek jest wmieszany w to gówno tak samo jak ona.Niewiem jak można się jeszcze nad tym zastanawiać.Myślałam że Polski wymiar sprawiedliwośći to inteligentni ludzi z wykształceniem.ale się okazuje że zwykłego szmaciska nie umią upilnować >wyjebała za granice a teraz szukaj wiatru w poluuu.

Gość MalaBrunetka21
najlepsze jest to ze wiekszosc ludzi za zwykly napad czy pobicie siedzi po pare lat a ona za morderstwo sobie po ulicy smiga.