Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka barbie 100

Ladna jestem ?

Polecane posty

Gość laleczka barbie 100
Gość oleeeeeeee
BRZYDALNA TAPECIARA TROCHĘ UMIARU A FACET INACZEJ NA cIEBIE SPOJRZY

Gość Senny lot kaczki po jaja
Na trzecim zdjęciu jak zombie.

Gość kasiakasia90
bleeeee

Hm a dlaczego Ci tak zależy na mojej bezsprzecznej wnikliwej oceny.?? Urocza jesteś czy lepiej Ci się bedzie żyło??:)

Gość omnaaa
brzydsze maszkary po świecie chodzą. Zadbaj o włosy zrób porządny makijaż i będzie ok

tona tapety wlosy rozjasnione z odrostami w twarzy nie ma nic ciekawe, a jesli jest to tapeta to zakrywa

Gość lalalalalalalalakkkkwwwww
na ostatnim zdjeciu bardzo ładnie

Gość laleczka barbie 100
myslalam, ze jestem ladna... a tak naprawde to moj facet mnie dla tej dziewuchy zostawil... :(

laleczka barbie 100-- czym ladniejsza tym większe docinki tych popiertolonych umysłowych małolatów.O to Ci chodzi??Przecież te popaprańcy nie maja zielonego pojecia o kobiecie i jej urody.Nie mozesz gdzie indziej tego wklejać??:)

Gość kraul..
na każdym zdjęciu inaczej - ale na kazdym nieładnie

Gość omnaaa
ja na zdjeciu widze normalna dziewczyne ktora potrzebuje stulizacji z umiarem zeby wygladac swiezo i dziewczeco a nie jak rozjechana 35 letnia baba po przejsciach z 4 dzieci

Gość laleczka barbie 100
duch cafe:Czyli co rzeczywiscie ladna?

Gość omnaaa
podobno kazda babka jest ladna tylko nie kazda potrafi o siebie zadbac jak nalezy i w tym zonk

Gość Stefan W.
jeebiesz się w kapsko?

Gość omnaaa
autorko a nie zastanawialas sie ze moze twoj chlopak zostawil cie dla niej nie dla urody. moze jest zabawniejsza bardziej wygadana moze lepiej mu sie spedza z nia czas. gdyby byla kzywiacym sie mrukiem bylaby dobra tylko do jednorazowego przeruchania a skoro gosc cie zostawil dla niej to widocznie uznal ja za atrakcyjniejsza nie tylko wizualnie

Gość lindaaaxoxo
na każdym zdjęciu wyglądasz jak inna osoba, ogólnie jest w miare ok ale musisz o siebie zadbać, jakiś fajny makijaż bo w tym masz jakieś podbite oczy włosy zniszczone trzeba troche ujarzmić i uśmiech bo wyglądASZ na nie miłą i nadętą osobe. wtedy myśle ze będzie już ok i nie będziesz musiała się dołować , wiem co mówie miałam to samo, chcesz coś w sobie zmieniać ale nie potrafisz jeszcze do końca, troche poczytaj i poćwicz makijaże włoski ładnie zafarbuj bo ten kolorek okropny powodzenia pozdrawiam:***

Gość laleczka barbie 100
powiem tak... gorsze od tych zdjec do niego wysylala... :/

Gość ewkawlkp
wygląd straszny fatalny sztuczny kojarzy się z jednym pustą dziewczyną którą bierze się po to by zaliczyć i już..........typ tego typu dziewczyn już co prawda powoli ale wychodzi z mody (u mnie na uczelni ostatnio wykładowca nie wpuścił dziewczyny na egzamin właśnie za tego typu makijaż miała nawet białą bluzkę i czarną spódniczkę ale wyglądały jak po siostrze z podstawówki a bluzka zapięta na jeden dolny guzik........... nie martw się to naturalność jest w modzie więc widocznie ten facet nie jest ciebie wart

Gość blues bless
plastik fantastik ;)