Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony mąż...

pytanie do mężatek

Polecane posty

to zależy kto bierze pod uwagę czyją i jaką stronę po...:)

Gość marszałek sejmu
dla jasności jezeli jesteś w związku i uprawiasz seks oralny z inną osobą:)

Gość król powiatu
to wyrozumiałego masz/macie męża:)

to by oznaczało, że mąż jest z gatunku bardzo wyzwolonych :)

Gość król powiatu
a co Wy myślicie taki mąż pasowałby Wam?

Gość król powiatu
czyli jeżeli jedna ze stron zechce zdrady to druga powinna sie przystosować i zamiast się pieklić zdradzić aby nieporozumień nie było?

myślę, że to jest kwestia tego jak obydwoje podchodzą do tematu, podobno wszystko jest dozwolone i nie tylko w kwestii zdrady i sexu o ile odpowiada obydwu stronom

Gość król powiatu
No tak masz rację. Swoją drogą jak pięknie byłoby gdyby wszyscy do spraw seksu podchodzili właśnie tak, ile mniej zmartwień, przemyśleń i rozterek miałby człowiek:)

Aż dojdziemy do sytuacji, gdy partnerów łączy jedynie to, że prowadzą wspólne gospodarstwo domowe. Taki związek też raczej długo nie przetrwa. Pokusa zbudowania czegooś nowego, trwałego ale opartego na namiętności stanie się zbyt silna dla jednej ze stron.

Gość król powiatu
możesz kochac tylko jedną osobę a z resztą uprawiać seks dla zaspokojenia potrzeb, ze swoją osobą będzie to coś głębszego

w obecnym pokoleniu ludzie już nie podchodzą tak do sprawy ale zapytaj kogoś z poprzedniego pokolenia to nie będzie widział nic dziwnego w prowadzeniu wspólnego gospodarstwa a sexu jako dwóch odrębnych tematów

Gość król powiatu
poprzednim pokoleniu ??? mówisz o naszych rodzicach a myślałem że jest na odwrót:) ciekawe czy mój ojciec nim jest w takim razie:)

król powiatu --> kochać jednego partnera, a bzykać się z innymi dla sportu ? Czemu nie ? W Z drugiej strony nawet w świecie zwierząt przewodnik stada kocha wszystkie bzykane partnerki jednakowo ;)

tak, tak mówię o poprzednim pokoleniu tylko nie dane mi było dokończyć myśli...chodziło mi o to, ze poprzednie pokolenie prowadzi wspólne gospodarstwo a sex traktuje jako poboczną linię małżeństwa nie rozpatrując i nie licząc ilości orgazmów w tygodniu :) a pomimo tego związek trwa i pokusy nie mają miejsca. Natomiast dzisiaj jest odwrotnie :)

Gość abcdefgkobieta
ja myślę, że może żona z ciekawości spytała co byś zrobił, bo to też świadczy o tym jak bardzo by Cię to zabolało, a co za tym idzie - jak bardzo Ci na niej zależy. Ja bym swego męża nigdy nie zdradziła a mieliśmy kiedyś taką rozmowę, luźną, tak po prostu.

Gość król powiatu
Juvia zgodze się ale Oni nie byli aż tak napaleni, nie mieli tylu bodźców i pokus, internetu, gazet, portali,filmów itd nie nakręcali się a my się nakręcamy i gdy to zachodzi dalej chcemy mocniejszych wrażeń

król powiatu jeśli chodzi o pokusy i możliwość odstępu do wiadomości to fakt zgodzę się z Tobą w pełnej rozciągłości, tak naprawdę dzisiaj wystarczy wejść na jakikolwiek czat i można mieć mężczyznę/ kobietę na tzw pstryknięcie palcami a mocnych wrażeń można doznać zarówno wirtualnie jak i realnie w zależności od upodobań

Gość Mężatka:D
Jesli zdradzamy to bedziemy mieli sporo pretensji do zdradzajacego nas meza badz zony:) To co u siebie akceptujemy u partnera niekoniecznie:)