Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realnazyciowaprawda

Jak sie nie szuka tej jebanej miłosci to ona nigdy sama nie przyjdzie

Polecane posty

Gość realnazyciowaprawda

Oczywiście temat dotyczy facetów, bo atrakcyjne kobiety faktycznie nie muszą nic robić a i tak mają wokół siebie mnóstwo adoratorów i zawsze ktoś chętny się znajdzie ale podaje swój bardzo prosty przykład: był taki okres w moim życiu, trwał on prawie 2 lata, że bardzo się starałem aby poznawać kobiety, aby szukać miłości i ruchania... otóż, działałem codziennie internetowo (zagadywałem laski na naszej-klasie, przez gg i jakiś tam jeszcze portal randkowy) a dodatkowo w każdy weekend chodziłem do klubów.. efekt było widać, co prawda nie jest on jakiś imponujący jak na okres czasowy dwóch lat, ale przez ten czas wyruchałem 4 kobiety (wszystkie poznane internetowo) , w tym w dwóch z nich zajebiscie sie zakochałem- co później niestety było mowim wielkim bólem bo mnie olewały po jakimś czasie... tak czy tak, szukałem, działałem - i jakieś tam kontakty z kobietami miałem.. a już od roku, stwierdziłem, że pierdole.. nie bede z siebie idioty robił , nic już nie działam internetowo, dosłownie nic... do tego nie chodzę po klubach bo mi się one znudziły i wiecie co? od roku nie poznałem ŻADNEJ dziewczyny i oczywiście zyje cały czas w celibacie... to naprawdę smutne :(

Gość łoj i kunia batym!
i co w związku z tym? buta też nie zjesz a ogórkiem się nie ogolisz

Gość łoj i kunia batym!
najbardziej uczciwy układ: idziesz do burdelu płacisz 100 pln i żyjesz dalej

Gość realnazyciowaprawda
akuku... temat nie dotyczy kobiet, nie umiesz czytac? chodzi o to, ze do facetów milosc sama nie przyjdzie!

Gość aquqqqqquuu
oj tam oj tam.....

Gość troooooskaan
aquqqqu.. masz na imie agnieszka?

Gość ertert
realnazyciowaprawda masz racje bo taka jest prawda

Gość aquqqqqquuu
nie.Weronika