Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malena malenka

Jak przekonac faceta żeby przy mnie sam sobie zrobił dobrze ręką ?

Polecane posty

Gość malena malenka

Podobno wielu facetów podnieca jak dziewczyna przy nich sama robi sobie dobrze. Mnie też. Chciałabym zeby mój facet przy mnie tez sam się zadowolił, jednak gdy tylko ja zaczynam sie sama przy nim bawic on odrazu chce za mnie dokonczyc. Jak mowie zeby sam sie swoim pobawil, to mowi ze ja to lepiej robie - chociaz wiem ze nie, bo tylko 2 razy udało mi się go doprowadzic tak do wytrysku... Podczas oralu wcale. Chciałabym coś podpatrzec jak on sam sie bawi, jednak on nie chce... Podejrzewam ze sie wstydzi... Jak dac mu do zrozumienia ze ja bym chciała popatrzec, ale tak zeby dosłownie mu tego nie mówic, bo nie wiem jak zareaguje...

Może zwyczajnie pogadaj z nim i wytłumacz,że nie ma się tu czego wstydzić i że bardzo Cię to podnieca.Jestem pewna,że jak spróbuj to już drugi raz namawiać go nie będziesz musiała

A skoro nie udaje Ci się doprowadzić go ręką czy ustami to niech Cię naprowadzi,powie kiedy potzrebuje wolniej,kiedy szybciej...sztuka do opanowania :)

Ja z moją ostatnią dziewczyną miałem odwrotny problem, chciałem popatrzeć jak sama się bawi i przy tym zrobić sobie dobrze ręką, ale jakoś nigdy nie miała na to ochoty przy mnie