Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczaaa12

Brak miesiączka i bólów. HELP!

Polecane posty

Cześć wszystkim. Mam pytanie dotyczące spraw intymnych, a właściwie nie mam nikogo z kim mogłabym porozmawiać na ten temat. Otóż spóźnia mi się okres już 3 dzień. Z moim chłopakiem zabezpieczamy się, ale ostatnio robiliśmy to bez zabezpieczenia. Był to sex przerywany. Wszedł na chwilę kochał się ze mną i wyszedł i znowu.. Tak z parę razy. Dodam, że nie spuścił się we mnie.. I dzień przed okres powiedział mi, że mam ciasno nigdy wcześniej tego nie zauważył. Więc zrobiłam dziś test ciążowy w 3 dniu spóźniającej się miesiączki. Wynik jedna kreska. Dodam, że okres mam regularny co 26 dni już dobry rok. Zawsze spóźniał mi się jedynie jak brałam antybiotyk o jeden dzień. A teraz nie brałam żadnych tabletek i też się spóźnia. Trochę się denerwuję całą tą sytuacją.. Nie wiem co mam myśleć. Proszę o obiektywną odp. i z góry dziękuję!

Gość gfngnhfghfgh
normalnie,okres ci sie spoznia

Gość jklpuzo
skoro zrobiłaś test i 1 kreska więc nie jestes w ciazy. Nie stresuj sie i nie nakrecaj, bo to jeszcze bardziej opozni @ :)

Bo raz dwa dni pod rząd było mi nie dobrze i w głowie się kreciło.. Zresztą przez sex przerywany to i tak nie można zajść w ciąże mam racje?

test negatywny - NIE JESTES W CIAZY ZROZUM... I SKONCZ O TYM MYSLEC TO OKRES SAM PRZYJDZIE