Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka1987

Czy to może być ciąża?? Nietypowy przypadek

Polecane posty

Gość olka1987

Witam. Przepraszam, że zaczynam po raz kolejny taki wątek, ale nie udało mi się znaleźć sytuacji podobnej do mojej.. Otóż: zauważyłam ostatnio u siebie dziwny śluz i swędzenie. Zdziwiło mnie to, ponieważ dbam o higienę intymną. Mimo wszystko poszłam za radą Mamy i płukałam okolice intymne rumiankiem przez kilka dni. Wczoraj, żeby zobaczyć, czy śluz już się nie pojawia, po myciu chciałam sprawdzić to patyczkiem higienicznym. Wiem, głupi pomysł, ale Polak mądry po szkodzie. Poczułam wtedy ból. Pomyślałam, że może niechcący patyczek, który jest cienki wszedł do mojej cewki moczowej. Dzisiaj już 4 razy musiałam zrobić siku, chociaż nigdy nie robię tego tak często.. Nie wiem, czy to jakaś infekcja, czy przez to podrażnienie cewki wczorajszego wieczora. W tym tygodniu powinnam dostać miesiączki. Bolą mnie piersi po bokach, chociaż nigdy przed okresem nie bolały w ten sposób. Boję się, że częste oddawanie moczu może być objawem ciąży, tylko czy nie za szybko na pojawienie się objawów... Kochałam się z chłopakiem w tym miesiącu, więc jakieś ryzyko jest.. Boję się, bo nie wiem co jest grane, a z dzieckiem wolelibyśmy poczekać jeszcze chociaż pół roku... Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi.. Napiszcie, proszę co myślicie.. Ola:)

Gość berkkka
A nie przyszlo ci do glowy, ze to infekcja i najlepiej isc do ginekologa, zeby to sprawdzic? Plukanie rumiankiem niekoniecznie pomaga. Dlaczego w takich bzdurach szukacie objawow ciazy? A z tym patyczkiem w cewce moczowej to juz mnie dobilas :O

To infekcja pecharza moczowego... Pij jak najwięcej wody z cytryną, a jak nie przejdzie to wybierz się do lekarza rodzinnego. Ja to zbagatelizowałam i przerodziło się to w przewlekłe zapalenie zapalenie pęcherza (trwało prawie rok)... I to raczej nie są objawy ciąży...

Gość Zuuu91
Tez myśle, ze to nie ciaza, ale zawsze możesz zrobic test ciazowy

Gość olka 1987
hmm... no z patyczkiem to było głupie, wiem. Po prostu nie chciałam grzebać sobie tam palcami... Oczywiście teraz bym tego nie zrobiła. W sumie to może trochę schizuję, ale jestem pod presją moich dosyć despotycznych rodziców i dopóki nie mam swojego kąta, nie mogę pozwolić sobie na ciążę.. To się zmieni po przeprowadzce, którą już mamy z moim Szczęściem w planach. Mam nadzieję, że macie rację i to jeszcze nie ciąża. Dziękuję za porady, na pewno się zastosuję :) Ola :)

Gość rever
daj chlopakowi niech wyliże

Gość sratytaty na raty
to gdzie Ty ten patyczek w końcu wkładałas? Pochwa i cewka moczowa, to dwa różne ujścia

Gość hehehehehehe;)))))))
To jakieś żary ??? Olu ???

Gość hehehehehehe;)))))))
Żarty*

Gość olka 1987
Wiem, że to różne ujścia.. Przy wkładaniu do pochwy przez przypadek wsunął mi się do cewki. Bardzo mnie to zabolało,więc szybko go wyjęłam i wsadziłam do pochwy. Dziwnie się czuję.. Bolą mnie piersi i nie mam okresu.. Zrobię test i wszystko się okaże

Gość ratunkuuu....
litości, dziewczyno chodziłaś do szkoły może? do cewki moczowej nic nie można włożyć, chyba,że cewnik...mam nadzieje,że nie jesteś w ciązy, bo moim zdaniem powinnaś do szkoły iść i powtarzać cały cykl edukacyjny...

Gość akinoreV
Padłam :)

Gość olka 1987
Nie wiem, może to nie realne, ale naprawdę poczułam niesamowity ból. Możecie mnie wyśmiewać, możecie na mnie najeżdżać, ale tak było... W sumie też mam nadzieję, że w ciąży nie jestem, ale z trochę innych powodów nić Ty ratunkuuu :)