Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3423423423432

Co byście zrobili na miejscu Kaski?

Polecane posty

Gość 3423423423432

Dajmy na to że jest winna, i grozi jej ogromna kara np. 25 lat. Uciekła. CO byscie zrobili na jej miejscu zeby nie zostac złapanym? Chodzi mi o lekkie oderwanie od rzeczywistosci... :p

Gość autorka chyba wczoraj ogladala
ja bym chyba sie zabila..

Gość bedziemy się Ewusia modlić
na początek, strzepałabym boberka, dla rozluźnienia.

Gość 3423423423432
ucieczka to dobry pomysł, najlepiej do innego kraju. Ale przedtem, gdzie byście sie zatrzymały, skąd wzieły kasę? Spały po krzakach, czy włamywały się do piwnic w blokach?

Gość macie
ZDECYDOWANIE NA PIERWSZYM MIEJSCU PRZEFARBOWAŁABYM SIĘ W BLONDZIE JEJ BRZYDKO ZA BLADA JEST W CIEMNIEJSZYCH ŁADNIEJ PO DRUGIE UCIEKŁABYM ZA GRANICĘ ALE NIE DO ANGLII IRLANDII TAM ZA DUŻO POLAKÓW ZNAJĄ JĄ

Gość autorka chyba wczoraj ogladala
katarzyna w wyglada dosc charatkerystycznie-te oczy szczurze; chyba wszedzie sie ja rozpozna nawet jak zmieni kolor wlosow nty raz

kolor włosów najlepiej brąz bo jest przeciętny i do tego jeszcze w nim nie występowałaś Kasiu :)

Gość macie
ADELA* proponuje ci Kasiu okularki A DLACZEGO PISZESZ TAK JAKBYŚ ODPOWIADAŁA KAŚCE? CZYŻBY AUTORKĄ TOPIKA BYŁA KASKA? TA SPRAWA MA DRUGIE DNO

Gość bedziemy się Ewusia modlić
najlepiej, niech udaje muzułmnakę i na ryja wciągnie burkę, nikt jej nie pozna.

Gość 3423423423432
Ja nie jestem Kasia... :p Ale wczułam się za bardzo w jej położenie... A bilety lotnicze to zeby kupic to trzeba miec lewe dokumenty?

Gość macie
JUŻ JESTEM PRAWIE PEWNA ŻE AUTORKĄ JEST KATARZYNA W!!!! NIE WIESZ CO MASZ ZROBIC TERAZ CO? PYTASZ LUDZI ZEBY CI DALI PODPOWIEDŹ

Gość 3423423423432
macie- jesteś mistrzynią przenikliwości.... :p

Gość BUCHAJ 6razy po 12 razy
Ja bym, no nie wiem... Zjadła mięsnego jeża:D

Gość 3423423423432
a bandaże na np. nos, twarz? Wtedy nie da sie rozpoznac tej osoby... Jeszcze najlepiej zatrzymac się w miejscu gdzie robią dużo operacji plastycznych, np. Polanica Zdrój, to nikogo wtedy to nie zdziwi... O burce tez już myślałam..

Gość 3423423423432
Ale po co tak drastycznie.... :p Myślę, że jakaś kasę ma, w końcu Rutek im dał?

Gość tak to widze
ona , nie zabila dziecka ale jest to osoba bezwolna sterowana przez bydlaka bez zadnych skrupulow i jego pomocnika a teraz druga sprawa ona jest juz slynna w calej europie i to takie byle co ,kontrakty juz ma zagwarantowane i gwizdze na wszystko a prokuratura i policja moga jej skoczyc 100% dowody musza miec zeby ja dopasc,R odpuszcza bo wie ze teraz to moze miec tgylko problemy starczy mu to co uzyskal czyli darmowa reklame za maly szmal , a my dalej ogladamy zyciowy serial pt ; ...........jak zdobyc slawe ,pieniadze nie majac urody ale tylko super talent do manipulowania ludzmi czyli inaczej znalazla swoje ja i uwaga z S byl slynny chlopak na caly swiat Kiepura a teraz maja nastepna gwiazde ,zeby tylko inni nie poszli w ich slady !!!!!!!!!!!!!!