Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZŁA I WKURZONA

Czy fryzjerki maja problem ze sluchem?????????

Polecane posty

Gość ZŁA I WKURZONA

Kurde, znalazlam dzis godzinke wolnego, moja fryzjerka nie miala miejsca, wiec poszlam do innej. Poprosilam o podciecie koncowek i grzywki... Poprosilam aby pociela koncowki na prosto nie cieniujac bo mam slabe, rzadkie wlosy.... Zaczela od tylu... wiec zabralam sie za czytanie gazety... nagle patrze a ona bierze z boku i tnie tak jakby cieniowala - no to ja mowie ze moment!! mialo byc na prosto - ona ze oczywiscie pamieta, i ze tnie na prosto - no to sobie mysle - moze sie nie znam... wysuszyla... mam wlosy krotsze o około 2 centymetry.. ale.... CALE WYCIENIOWANE najkrotsze na czubku glowy maja chyba z 5 centymetrow dlugosci KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość one sa w cipeczce
tak ,maja. znam to

To był pierwszy i k... ostatni kok w moim życiu. Przed samym, cholernym Sylwestrem- myślę sobie mam suknię z odkrytymi plecami- upnę włosy tuż nad karkiem, będzie cudnie. Normalnie zrobiła mi coś na kształt bebechów na czubku głowy. Dom, kran, szampon, 30 min spóźnienia na bal.

Gość heddefffe
większość fryzjerek to niedorozwinięte idiotki po zawodówce tez to znam :O szukam dobrej i znalezc nie moge

a ja wychodze z założenia że taka co mnie zadowoli chyba sie jeszcze nie urodziła...i czekam dalej na taką co będzie się znała na swojej robocie :)

Gość uguigujg
i co ty na to??????? :D ochrzan dostałą??

Gość sdfghjklyxcv
takie gowno moglas samemu zrobic a nie kwekac tera

Gość sdfghjkl
Może stwierdzila ze wygladasz beznadziejnie w swojej fryzurze i postanowila troche cie ulepszyć.I wlasnie moze terasz wygladasz lepiej w tych pocienioniowanych.Przezywacie te włosy jakby niewiadomo co to bylo.Nauczcie sie troche odmieniac ,a nie 100 lat w jednej fryzurze.Wlosy maja te zalete ze odrastaja,czy chcesz czy nie.

Gość fryzjerki to dno
dlatego obcinam sie sama :D

Gość abc.....
ok tylko jak ktos wyraźnie prosi ze bez cieniowania to znaczy ze ma byc bez cieniowania!!!! Jak autorka chce to prawo chodzic i 200lat w tej samej fryzurze i nic fryzjerce do tego. Ona ma wykonac usługe tak jak sobie tego życzy klient a nie bawic sie w styliste :O Ja na szczescie mam taka fryzjerke której moge zaufac.

Gość ZŁA I WKURZONA
Wyrazilam swoje niezadowolenie demonstrujac dlugosc poszczegolnych pasm - a ona stwierdzila ze to nie cieniowanie tylko wyrownanie.. :O Co do tego ze chciala ulepszyc - OK ale powinna zapytac czy mam ochote na ekspertmenty... poza tym u mojej fryzjerki czesto sama prosze aby "zrobila cos nowego" z moimi wlosami nie pytajac mnie o zdanie - ale u obcej chcialam tylko podciecie grzywki i koncowek!! :O Poza tym dla rzadkich i cienkich wlosow nie ma nic gorszego niz wycieniowanie!!!!! bo na dole zostaje ich 5 na krzyz :O i bez prostownicy ani rusz... ale no coz - miesiac czasu musze spinac wlosy i tyle...

Gość kakos
Dlatego sama podcinam sobie końcówki.

koszmar... dlatego jeżdżę do swojej 30km :) tak gdzie kiedyś mieszkałam ostatnio chciałam, zeby mi podcięła końcówki inna fryzjerka (nie miałam czasu) mówię tępocie, że ma tak skrócić, żeby dało się włosy spiąć w razie czego.... ostrzygła mnie lumpa na krótko ;/;/; a moje włosy się krecą, więc na głowie murzyn.... nigdy więcej, lepiej chodzić nie ostrzyzona niż iść byle gdzie

Gość ZŁA I WKURZONA
Nigdy wiecej obcej fryzjerki...