Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już się pogubiłam28

czy to normalne ze 30letni facet nie ma ochoty na seks?

Polecane posty

Gość sgjsogkn
To tak jakby dziecko potrafiło bawić się przez 9 lat ciągle tą samą zabawką. Też by się znudziło. Też wolałoby jakieś inne, bo to nowe wrażenia i ciekawość. Tak to już jest

Gość poodbiijaam
Świetne porównanie facet ma 30 lat e metryce ale umysłowo 3. A to gadanie o miłości, jacy to oni głęboko kochający to też bajeczki dla dzieci

Gość gość
Ja juz tez nie mam sil. Moj popija piwko prawie codzien i tez woli to niz mnie. Przestalam juz nalegac Jest mnóstwo facetow ktorzy latami marza zeby miec taka kobiete ktora zawsze ma ochote na sex. Prosic sie nie bede o sex. Tak nisko nie upadlam. Znajde takiego ktory doceni to co ma

Gość gość
Dziewczyny, zrozumcie, że facetom się po kilku latach możecie trochę się jednak "opatrzeć", to normalne, już tak nie pociągacie nas jak na początku związku. Niestety, ale facet nie ma monogamicznej natury i wolałby coś nowego.... Ale jak nie może, to pewnie woli filmy, a ze swoją kobietą tylko od czasu do czasu, bo zna już na wylot jej ciało i seks z nią.

Gość gość
Sorry ja mojego byłego pociagam strasznie, a jednak u niego 2 razy na tydzien to maks. Twierdzi, że On tyle nie moze bo go to męczy. :D I, ze mam zrozumieć , ze On nie ma juz 20stu tylko 30 lat :D

Gość gość
WOW ale zarąbiste txty tu padają :P Widzę, że pisze tutaj stado gimbusów niedorozwiniętych emocjonalnie bo nie widzą różnicy pomiędzy zabawką dla dziecka, samochodem a żywym człowiekiem :P Nie wiem, czy kumacie to Panowie ale sami pracujecie sobie na przymusowy celibat bo przy takim przedmiotowym podejściu większość kobiet dojdzie do wniosku, że staromodny patent - nie dam doopy bez ślubu był jednak NAJSKUTECZNIEJSZY i najlepszy z punktu widzenia interesów kobiety :P Skoro dla Was to jazda samochodem albo zabawa to po co wam dawać doopy w ogóle? :D Najlepiej walnąć focha i postawić ultimatum - ślub albo wypad :P Gratulacje genialne samce :P muehehe

Gość gość
Co za "inteligenty" wpis jakieś głupiej baby. Naprawdę baaardzo wiele wniosłaś swoim prostackim wywodem.

Gość gość
srata tata dupa skrzata ...im bardziej czytam opinie "r****czy" i "nimfetek" z kafe tym bardziej się przekonuję jak ludzie gadają byleby gadać... Twój chłop po prostu potrzebuje czasu i miejsca by się w pełni przebudzić... może to i długo ale czynnikiem może być to że go stresujesz albo jest męską dziewicą...czy cos w tym złego? Porozmawiaj z nim i wspólnie ustalcie jak ma wyglądać wasze pożycie... no chyba że jest impotentem. Ale raczej nie jest skoro wiązał się z tobą... więc jednak lubi płeć przeciwną i ona go podnieca.

Gość gość
większość facetów to nudziarze i mruki, siedzą tylko przed telewizorem albo komputerem z piwem, żadnych zainteresowań, brzuch i łysina rosną a jeden z drugim nudziarz potem narzeka że się kobieta jemu znudziła. To wy sami nudzicie kobiety.

Gość gość
Kogo obchodza kobiety? Jesteście jedynie jałówkami rozpłodowymi bez własnego zdania,stylu oraz z ogromnym pancerzem udawania i obłudy.

Gość gość
Ja bardzo lubię sex telefon bo dziewczyny potrafia wysluchac problemow, a potem zaspokoją Cie na maxa, to po prostu trzeba przeżyć aby się wypowiadać! Najbardziej lubię laski z http://seks-telefon.eu/

Gość gość
Mam to samo, jestesmy razem rok, nie mam z nim seksu pol roku... na poczatku bzykal jak opetany teraz nic, a jak o to pytam to sie wkurza. Zwala to ogromny stres w pracy...

Gość gość
Tez mam takiego impotenta

Gość gość
Odpowiedz jest banalna. Po prostu sie znudzilyscie i tyle.

Gość KapturekBlond
To nie jest normalne. Może nie ma miłości? Jestem z facetem 20 lat, a pieprzymy się jak króliczki. Oczywiście były momenty, że ta ochota przechodziła, wtedy seks sporadyczny,raz w tygodniu, ale potem znów przychodzi fala i kilka razy dziennie się chce. Dotyk faceta, spojrzenie i robi się mokro. No ludzie, stres Was niszczy, pogoń za kasą może? Cieszcie się sobą, korzystajcie z życia, wyjazdy, kolacje, spacery, kino...

Gość gość
No rzeczywiscie korzystanie z zycia i rozrywki nie z tej ziemi. Seks sie nudzi jak wszystko. Proste.

Gość gość
"Jestem z facetem 20 lat, a pieprzymy się jak króliczki." - nie klamcie dziewczyny, proszę Was.

Gość gość
To sie staje coraz bardziej normalne,typowe. Faceci staja sie bardzo ospali,ja bym od razu nie zakladala,ze cie zdradza,albo nie ma konkretnie na ciebie ochoty. Po prostu koles nie potrzebuje tyle bzykania ile ktos tam inny. A czy w ogole podejmowalas temat ? Rozmawialiscie o tym ? Moze on potrzebuje czegos nowego, jakis przebieranek,zabawek ?

Gość gość
Kobieta znudzi się najpóźniej po 2-3 latach. Nawet najfajniejsza. Faceci nie są monogamistami, to wbrew naturze.

Gość gość
Az ciezko mi uwierzyć zeby moj zwiędly facet mial kogos na boku, tak sie irytuje rozmowami o seksie, ze musialby byc swietnym aktorem aby ukrywac romas. Juz bardziej prawdopodobne, że sie w pedała zamienia :-D

Gość gość
Zaloze sie ze autorka to kloda w lozku a jemu sie juz nie chce robic za dwoje. Odpowiedzcie sobie same kobiety chcialybyscie uprawiac seks z mezczyzna co jest egoista i nie mysli o waszych potrzebach i takim co tylko lezy i pachnie?

Gość gość
Prawiczek krczal by z zachwytu ze moze uprawiac seks ale im bardziej doswiadczony tym seks spowszechnieje kazdemu jednemu bardziej innemu mniej.

Gość gość
Czyli lepiej wybierać mniej doświadczonych facetów, bo bardziej doceniają to że mogą w końcu uprawiać seks? I nie spowszechnieje im to za rok, dwa czy nawet dziesięć lat?

Gość gość
Ta bo po 10 latach nie bedzie doswiadczony hihi

Gość gość
"seks po ślubie" ... A dacie na piśmie że będziecie po ślubie regularnie się wypinać? Pod groźbą kary? Bo póki co jest dokładnie odwrotnie. Żeby zaciągnąć frajera do ołtarza codziennie zawijacie nogi za uszy a po ślubie wieczny ból doopy ;). Że też jeszcze jacyś frajerzy się na tę wypiętą tzipę łapią.. .

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jaka jest przyczyna dla ktorej on unika seksu, co o tobie myśli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl Polecam, to bardzo mądra osoba.

Gość gość
W dzisiejszych czasach skapciali mężczyźni to jakaś plaga :O

Gość gość
Skąd wniosek że każdy facet który ma na was wyj****e jest skapciały? Może po prostu coraz więcej mężczyzn się na was poznaje zanim zaciągniecie ich przed ołtarz

Gość gość
Daj możliwość takiemu niby skapciałemu poseksić się z jaką inną, obcą laską, a zobaczysz, że w moment przemieni się w króla lwa :)