Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bywaleccc

Po co te całe bzdety o uczuciach, przecież dla was każda "młość"...

Polecane posty

Gość alaleczka
dziewczyna dopomina się o ślub?porażka.

Gość alaleczka
i temat rzeka się skończył to ironia losu

Gość bywaleccc
*Bobasek* Jestem tu nowy i nie wiedziałem o "starym" bywalcu. Przepraszam go w tym miejscu, na przyszłość sie poprawie spróbuje cos bardziej oryginalnego. julka Zgadzam się, jest wiele związków, w których kobiety nie patrzyły na kase i pary się ładnie dobrały. Wystarczy jednak, by koło takiej grzecznej żonki zakręcił sie jakiś jegomość z grubsza kasą i większość z nich bez namysłu zaryzykuje cały ten spokój dla paru chwil w luksusie.

Gość aneczka5555
kasa to nic,wielkie nic naprawdę,jak kobieta kocha naprawdę to na zabój,miałam się nie udzielać ale takie teksty mnie rozwalają,

Mając do wyboru faceta biednego i faceta bogatego kobieta myśląca instynktownie wybierze bogatego! Bo przecież każdy chce żyć jak najlepiej i każdy chce dla swojego dziecka dobrej przyszłości z bogatym wiadomo i lżej i pewniejsza przyszłość tak każe natura ! W przyrodzie wygrywa najsilniejszy przecież tutaj siłę dają pieniądza !

Gość aneczka5555
original mylisz się bardzo

Gość fbfchfchfh
Wystarczy jednak, by koło takiej grzecznej żonki zakręcił sie jakiś jegomość z grubsza kasą i większość z nich bez namysłu zaryzykuje cały ten spokój dla paru chwil w luksusie. ja pier,na kafe są tylko idioci?uogólniłeś ,wszystkie mężatki wsadziłeś do jednego wora....ulżyło ci?

Gość smiesza mnie te laski
ktore zarzakaja sie ze nigdy ! by tego nie zrobily a prawda taka ze nigdy nie mialy takiej mozliwosci.

Gość hjvg jjjjjjjjjjjj
no tak,lepiej być z bogatym który np. zdradza niż z biedniejszym ale porządnym.. original sama kasa nie zapewni poczucia bezpieczeństwa,ważna jest bliskość,wsparcie,uczucie... z drugiej strony zauważyłam że ludzie oceniają po pozorach - laska która jest z bogatym typem często od razu oceniana jako pusta szmata która leci na jego kasę - przez ludzi którzy nie mają pojęcia jaki jest ich związek a przecież to że jest z kimś bogatym nie wyklucza tego że naprawde go kocha...

Gość fbfchfchfh
jeśli nie miały takiej możliwości bo jej nie szukały:)

Gość fbfchfchfh
hjvg jjjjjjjjjjjj--nie tłumacz idiocie,pewnie nie ma kasy więc sie wyżywa na kobietach i nadzianych facetach:)

Gość alaleczka
ja miałam taką możliwość ale nigdy nie zdradziłam,kwestia charakteru

Gość smiesza mnie takie pajace
a jeszcze bardziej mnie rozbawiaja te pseudo kobiety na kafeterii, albo to totalne idiotki albo malolaty. Ktore ciagle wierza w mllosc do grobowej deski :D

Gość alaleczka
ja nie wierzę w miłość do śmierci,ale w taki szacunek do drugiej osoby,ale pewnie w to nie wierzysz