Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczycielka biologii

Poparlam tydzien ojca ktory przyszedl w sprawie corki!!!

Polecane posty

Przyszedl do mnie ojciec ktory opowiadal mi o tym jak jeden z chlopakow oplul i zwyzywal jego corke. Ja zawolalam tego chlopca i zazadalam wyjasnien a ten do nas ze ta dziewczyna go przesladuje, wyzywa z cala klasa na czele. Ja na to ze w tym na 100% musi byc jego wina, wiecie ze jemu sie zamachnela reka na mnie , tak jakby chcial mnie spoliczkowac. Ja mu powiedzialam ze prawdziwy mezczyzna niezaleznie z tym co by kobieta nie zrobila on nic jej nie zrobi a na nastepny dzien przyszla matka chlopaka i zazadala rozmowy ze mna i dyrektorka, obie zgodnie stwierdzilysmy ze wina lezy po stronie chlopaka a ta matka ublizala nam od najgorszych, grozila kuratorium ale ja jej powiedzialam ze my zdobedziemy poparcie innych rodzicow. Ja widzialam ze ten chlopak jest samotnikiem, ze nie zna sie na zartach (typu zepsute jedzenie wlozone do plecaka), zamkniecie w toalecie i tego typu rzeczy , tylko lata na skargi. Ostatnio przestalam przyjmowac jego zale.

Gość HMS..SVSS..Petard
ile odnóży ma chełbia modra?

Też moimi problemami nikt się nie przejmował... A powiem jednego skurwiela który mnie prześladował udusiłem po powrocie z Iraku. Jeszcze 2 zabije.

Dwa lata pracuje juz w tej szkole. Zaraz po skonczeniu studiow wyladowalam tam na stazu i zostalam. Nie pozwole na to by jakas matka ktora wychowuje syna na damskiego boksera i chama przychodzila do mnie z pretensjami.

Gość HMS..SVSS..Petard
a co z odnóżami?

Tak! Mam dowod i to 100%, widzialam jak ja oplu i zwyzywal. Choc tez widzialam ze pierwsza zaczela ale to dla mnie dwie inne sytuacje, najchetniej dalabym temu 17letniemu gowniarzowi w twarz ale jemu sie juz pierwszemu reka na mnie zamachnela.

Gość agula878787878787878
w ogole nie masz podejscia pegagogicznego, nie powinnas uczyc w szkole i pracowac z mlodzieza, przykro mi.

Jak to nie mam? dogaduje sie swietnie z uczniami, ten jeden to wybrakowany egzemplarz. A jego mamuska to tez dobra, czy wiecie ze ona mnie przesladuje. Wydzwania do mnie i mowi ze jak skrzywdze jej syna to ona sama wezmie i mnie zabije.

Do Petard Siedem odnóży.

Gość chełbia modra nie ma odnóży
kretynko:D

Gość ja też uważam że skoro kobieta
czasem przyłoży liścia to facet ma prawo jej oddac. Oko za oka, ząb za ząb, nie ważne że kobieta jest słabsza, niech trzyma nerwy na wodzy.

No ale sluchaj temu chlopcu trzeba pomoc, jak on sobie cos zrobi bo ta dziewczyna go gnebila to dopiero bedziecie nad nim sie litowac? Jest problem-pozglaszaj gdzie sie da, pogadaj z dziecmi itd. To nie jest zupelnie wina chlopaka skoro go ta kolezanka sprowokowala. Czemu ona go dreczyla? Gadalas z nia o tym?

... to co z tego, ze w tanich ubraniach? To majago gnebic?

Gość lekcja historiii
Bo on ja sprowokowal. Ja widzialam jak on wyglada. Ma stary telefon komorkowy, chodzi w tanich ubraniach, plecak ma taki dziadowski, to widac ze on tym wygladem prowokuje cala klase. są granice prowokacji...:D udało ci sie ja przekroczyć

lekcja historii najgorsze jest to, ze takie nauczycielki naprawde istnieja nawet jesli to prowokacja;p

Gość ciekawe co zrobisz jak kiedys
twoj syn bedzie mial takie problemy!?