Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy test?

czy zrobienie testy ciążowego 10 dni po stosunku ma sens?

Polecane posty

Gość kiedy test?

jwt.

Gość jkljk;lio;
Tak, ale jeśli wyjdzie negatywny to powtórz go dzień po spodziewanej @. Albo możesz po 7 dniach zbadać krew.

Gość kiedy test?
mam 2 takie testy ciążowe z internetu, w sumie jeden mogę poświęcić i zrobić wcześniej, wątpie, żebym była w ciąży bo stosunek był 12 dnia cyklu a owulacja chyba 15 no "ale"

Gość margaretka.,,,,
Plemniki mogą przetrwać te 3 dni do owlulacji.

Gość poiop
Czemu z internetu, a nie z apteki, ile nasz lat Autorko? Rozumiem, że wolałabyś nie być w ciąży?

Gość kiedy test?
mam męża, z którym staram się już dość długo i wolałabym być w ciąży ale wątpie, ze się w końcu udało z internetu bo są tańsze

Gość poiop
Możesz być w ciąży, 2-3 dni przed owulacją i 1 dzień po owulacji można zajść w ciążę. Ja też czekam na zrobienie testu, ale u mnie to dopiero 5 dzień po stosunku.

Gość kiedy test?
1 dzień PO owulacji można zajść w ciążę? jak to???

Gość kiedy test?
my już kiedyś współżyliśmy od 9 dnia cyklu do 21 dnia co drugi dzień i nie zaszłam więc dlatego myślę, że nie ma szans no ale zobaczymy

Gość poiop
Też mnie korci żeby zrobić wcześniej test

Gość poiop
Szanse zawsze są, nie myśl tak negatywnie. Czasem najpierw się nie udaje, a potem się udaje

Gość poiop
Szanse zawsze są, nie myśl tak negatywnie. Czasem najpierw się nie udaje, a potem się udaje

Gość poiop

Gość kiedy test?
ja robiłam już jakiś czas temu hormonalne badania ale wyszło raczej ok, mąż robił badanie nasienia i wyszło ok. 50% żywych co podobno jest za mało, miał też jakiegoś żylaka na jądrze i zrobili mu zabieg powrózka nasiennego, niby po 80 dniach od zabiegu może, ale nie musi, być poprawa, no i kochaliśmy się w 81 dzień po zabiegu, podobno ten zabieg w 60% pomaga a w 5% nawet szkodzi a znając nasze szczęście jemu zaszkodziło :( badania zrobi dopiero najwcześniej za tydzień, ja chyba zaczekam z tym testem bo znając życie za dzień czy dwa zacznie mnie brzuch boleć i sprawa będzie jasna :(

Gość Margaretka,.,
Życzę Wam, żeby się udałoSzansa zawsze jest.

Gość kiedy test?
chyba nie muszę robić tego testu i zostawię go sobie bo dzisiaj lekko pobolewał mnie brzuch, mam 22 dzień cyklu więc nic innego jak okres się zbliża :( troche smutno

Gość jULITAAAAAAAAAA
z internetu tansze??? :) ja placilam w aptece 4,50 watpie czy z przesylka Ci sie oplaci trzeba pochodzic bo i 20 zlotych wolaja a to wszystko to samo mi po 4 tygodniach nawet nie wyszedl a wiedzialam ze jestem w ciazy czulam po sobie piersi dwa rozmiary itp wyszedl dopiero w 6 tygodniu

Gość jkykuykky
Do: kiedy test? Będzie dobrze. Teraz, albo za miesiąc... ale bedzie