Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge nic z tym zrobic(

mam raka kosci:/

Polecane posty

dzisiaj sie dowiedzialam, jestem panikara, wiem ze z tego sie nie wychodzi, cale zycie stanelo miprzed oczami, bardzo sie boje, bo chce zyc!!! Po smierci nic nie ma-niemowcie ze pojde do nieba czy cos takiego bo to bzdura:/

nie ma ani piekla ani nieba JA NIE CCHE UMIERAC, Nie chce odejsc do nikad, boje sie drogi do nikad:/ Raka mam w koste u nogi:/

Gość fgfssgfgsdf
nie można obciąć nogi od kolana w dół w takim razie? :classic_cool:

Gość masz szszszszszszsz
Jakie miałaś objawy, ile masz lat? Współczuję bardzo...musisz wierzyć że będzie dobrze!

zawsze bylam zdrowa osoba, bolala mnie kostka u nogi, zadnych innych objawow, mam 23 lata, przyznam sie zenie docenialam zycia, wiele razy probowalam sie zabijac, mialam depresje, dopiero dzisiaj zaczelam cenic zycie. Szkoda ze tak pozno:/

z usg stawu skokowego :/

nie jestem onkologiem ale moja matka wlasnie wyszla z baaaardzo ciezkiego chloniaka zaawansowne stadium ciezkie leczenie duze ryzyko obecnie nie jest jej doslownie NIC :P

ale na raka kosci wiekszosc zmarlo, czytalam o tym wlasnie, ze jesli rak nie jest z przerzutow a pierwotny to sie umiera szybko to jest chrzestniakomiesak, na to umieraja mlodzi ludzie, a ja sie naprawde panicznie boje :/

Napisz wszystko co miałaś- badania, jaki lekarz, jakie leczenie obecnie plus te w przyszłości.

Pierwsze, co powinnas zrobic, przerzucic sie na pozytywne myslenie. Depresja jest pozywka dla raka. Drugie - jedzenie. Koniec z cukrem, konserwantami. Zwracaj uwage co jesz.

Gość miła z sercem na dłoni
Módl się będzie dobrze

Gość tak to widze
czy tracisz na wadze ?

tak to widze absolutnienie trace na wadze, a moge powiedziec ze ostatnio przytylam pare kg co do modlitwy to nie bylam nigdy specjalnie religijna, wiec teraz tez nie bede. Ludzi tez specjalnie nie kochalam, wiec dlaczego mam sie nagle stac matka Teresa z Kalkutyl datego ze zachorowalam:/ A i nie bylam nigdy optymistka, latwo sie poddawalam, a teraz nie czuje nic innego jak niepokoj , lek, chcialabym myslec o tym co wczesniej ale moje mysli sa skoncertowane tylko na tym co bedzie jak umre:/

Gość gość
Jestem Wolontariuszem działającym w Polskiej Fundacji Onkologii - pomagamy osobom chorym na raka i rodzinom takich osób - więcej informacji jak zostać Podopiecznym Fundacji na stronie Fundacji. Szukamy też Wolontariuszy - osoby, które chcą pomagać. www.pfo.pink