Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexanda266

faceci to dno..

Polecane posty

Gość alexanda266

powinno się was wykastrować :( chamy :( wytępić :( nie ma normalnych facetów!!

Gość LaliaEu
przykro mi że Cię zawiódł.

Gość skrupulatna Zosia
są tylko że tacy sa olewani i ignorowani przez dziewczyny :)

Gość alexanda266
zostawił mnie bo wyplułam :(

Gość Gość
Prawie Nam przykro :D

Gość cOOle at home /R/ Zurich
spoko 🖐️:D:classic_cool:

Gość alexanda266
spadaj glupi podszywie.. nie jeden mnie zawiodl a kazdy.. po kolei jak idzie... jesl sie nie podoba to trudno... wypadałoby z godnoscia wytłumaczyc co i jak a nie uciekac jak gowniaz. no ku rwa. nie ma szacunku w was. i widze co sie dzieje naokoło.. zdradzaja te ch... gdy tylko poznaje jakiegos faceta probuje byc mial, ale w myslach juz wiem ze jest glupim ch..ujem

Gość alexanda266
i jak tu traktowac drugiego człowieka poważnie?:(

Gość LaliaEu
do niczego i nikogo nie można się przyzwyczajać.

Oj tam od razu wykastrować, wytępić... Teraz tak mówisz, bo któryś zalazł Ci za skórę. Sama wiesz, że z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej. Oni są tylko mężczyznami o nieco innym spojrzeniu na świat :)

Gość Gość
bauntyy i tez mądrze :D

Gość alexanda266
dokładnie tak. po paru latach i po kilku związkach zdałam sobie sprawę że tymi bajkami o prawdziwej miłości,i o szacunku do drugiego człowieka to można sobie jedynie tyłek wytrzeć.

Gość xcxfvcgnhkj
przyznam Ci racje autorko. dzis po dwoch miesiacacvh od rozstania dowiedzialam sie jaki to dopiero skurwysyn a pozwolil mi sie obwiniac o rozstanie!!

Gość alexanda266
skoro juz sie slabo ru cham to chciałabym to usłyszeć, znac powod rozstania..

Gość xcxfvcgnhkj
alexanda nie martw sie mnie tez bez slowa rzucil .....ja sama musialam sie z innych zrodel dowiadywac ze zerwal ze mna

Zostawił Cię bez podania przyczyny? Tylko się cieszyć, że masz spokój z tym gnojkiem. Nie widzisz pozytywów?

Gość alexanda266
marzyłam o rodzinie i o dziecku. a teraz dziękuję Bogu, że nie zaszłam w ciąże :( chyba bym się zabiła.

Gość alexanda266
nie, nie widzę. zakpił ze mnie w ten sposób. jestem dorosłą kobietą i myślałam że związałam się z dorosłym mężczyzną. z reszta to nie pierwszy który cos wywinał, każdy był w jakiś sposób "wybrakowany".. z ręką na sercu: nie spotkałam żadnego normalnego, wiernego mężczyzny. mam trójkę braci i nawet jeśli chodzi o nich to nie jestem w stanie nic dobrego powiedziec:(

faceci tacy juz własnie są, prawdziwego, szczerego i kochajacego naprawdę ze świeca szukac

Zachował się jak gówniarz, bo niektórzy faceci są dużymi dziećmi, nie dorastają, jedynie się starzeją. Istnieje duże prawdopobieństwo, że za jakiś czas zakochasz się znowu, zaufasz i uwierzysz, że tym razem ten jest w pelni normalny :)

Gość alexanda266
chyba nie w tym życiu. założę się że nie istnieje facet któremu zależałoby na przekonaniu mnie do siebie, bo x czasy jestem już sama i wszystkich chyba odstraszam szczerością. a mi już też nie zależy w zasadzie na tym żeby poznać kogoś bliżej

Gość alexanda266
nie jestem sfrustrowana tym ze olał mnie jeden konkretny facet.. ale tym że to któryś kolejny pokazał swoje prawdziwe oblicze. siedze już jakiś czas na kafeterii i niektóre wątki mnie przerażają... faceci są perfidnie źli..

Gość hejka..
nie przejmuj się, ja znam paru takich, którzy nie zdradzają, nie zachowują się jak gówniarze, moze w Twoim otoczeniu tez sa tacy;)...Mają zasady po prostu i nie są emocjonalnie w tyle. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale nie są to osoby z "klasy robotniczej";p postrzegające kobiety jedynie jaKO samice do ruchania i obciągania. To są po prostu goście, którzy nie zatrzymali się na etapie potrzeb biologicznych i nie są ślepym zaułkiem ewolucji, a rozwijają się ;p faktycznie, to jest mniejszość

Gość alexanda266
a czym należy się kierować by poznać fajnego porządnego faceta? jak go poznac?

Gość hejka..
Chyba reguły na to nie ma. Zależy jakie masz potrzeby, bo przecież musisz akceptować kogoś z kim będziesz. Jeśli na przykład szukasz poważnego intelektualisty, to raczej go nie znajdziesz na wiejskiej potańcówce, nie ma co generalizować. No i warto, zanim się z kimś zwiąże, najpierw przysłowiową beczkę soli z tym kimś zjeść...Bo po pewnym czasie z każdego nawet najmilszego pana, może wyjść cham...Trzeba razem spotkać złodzieja, pijaka, żebraka ;)Ważne są detale i na nie trzeba zwracac uwage od poczatku, jeśli na przykład koles na pierwszym spotkaniu się Ciebie spyta, czemu się ubrałaś tak a nie inaczej, jeszcze ktoś Cię poderwie..to raczej sobie nim głowy nie bedziesz zawracac, prawda?