Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez sieci wieczorem :P

Tatuaż...Doradźcie :)

Polecane posty

Witam. Chcę sobie zrobić tatuaż nad lewą piersią, jakiś nie wielki a ładny :) np. delfinek, róże, jakąś odbitą łapkę od pieska lub coś innego fajnego ale nie mogę znaleźć fajnego wzoru... Jak byście mogli to podajcie linki do jakichś fajnych wzorów tatuaży (niewielkich) :P Z góry dziękuję za pomoc :) Pozdrawiam Was mile i serdecznie hehe :P

Gość LaliaEu
daj sobie spokój z takim miejscem,moze lepiej nad innym pomyśl.

Dlaczego ? Właśnie się zastanawiam nad innym miejscem ale za cholerę nie wiem gdzie mam go zrobić, a strasznie chcę zrobić sobie tatuaż ale właśnie nie wiem w jakim miejscu dokładnie i na tą chwilę podoba mi się nad lewą piersią :)

Gość LaliaEu
a póżniej zostaniesz starą babą z pomarszczonym delfinem nad cycem.

Ale jakby nie było to skóra się starzeje w każdym miejscu, także i tak bym była starą babą z delfinem pomarszczonym nad cycem lub gdzie indziej... Taka prawda

Gość LaliaEu
no nie wiem ,ja mam taki że jak już mi się pomarszczy to go zakryje gaciami i po temacie.

Gość hahahahaahaa
Nie dosc, ze beznadziejne miejsce sobie wybralas, to do tego takie infantylne tatuaze. To juz lepiej sobie zrob tramp stamp nad tylkiem niz delfinka na cycku. Ile ty masz lat? 16, 17?

Mam 20 lat...;) Tramp stramp'a sama sobie zrób. Btw...Ja prosiłam Was o linki do fajnych wzorów a nie o opinie na temat miejsca gdzie mam go zrobić...:/

Gość hahahahaahaa
Jeszcze mi na mozg nie padlo, zeby robic sobie tatuaze, ale szczerze powiedziawszy to juz taki lepszy niz na cycku. No daj spokoj, a jak ty masz zamiar chodzic w upalne lato do pracy? Chyba, ze zawsze bedziesz nosila pancerne bluzki, zeby tylko zakryc glupi tatuaz. A zreszta co mnie to obchodzi, rob sobie co chcesz.

Hmm...To jak sobie zrobię tatuaż dajmy na ramieniu to nie będę mogła chodzić do pracy w koszulce z krótkim rękawkiem bo nikt mnie nie będzie chciał przyjąć tak ? Mam kilku znajomych co maja tatuaże w widocznym miejscu a jakoś pracę mają i normalnie mogą mieć odsłonięty tatuaż...

Gość hahahahaahaa
Zalezy jaka praca. U mnie nikt by cie nie przyjal na dobre stanowisko (pracuje w miedzynarodowej firmie komputerowej), gdybys przyszla na interview z widocznym tatuazem. Tak jak napisalam twoja sprawa, ty bedziesz kiedys zalowac nie ja.

Gość buraka sobie wydziargaj
bedzie do ciebie pasował

jennifer8787*** Dziękuję za odpowiedź :) Też się właśnie zastanawiam nad łapką :) Nieźle to musi później wyglądać hehe, i duży nie jest więc przy jego robieniu długo mnie boleć nie będzie hehe