Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiiiiiii

a oto nowy mój watek na kafe...

Polecane posty

Wiecie to jest takie CHAMSKIE i tak jestem traktowana od dziecka JEDNO PONIEWIERANIE MNIE BO NIKT NIE DOSTAŁ KASY. No ale wiecie - jest pass USA, miałam roślinę, zdechły rodowod, przecież nie byłam wariatką, mogłam wyjechać, coś skończyć , wszystkim lepiej. NIE BO NIE MA KASY. A CO Z TA KASA jak nic nie przyszanowane? CO Z TA KASA? I wiecie te bankierke za znajomosc z niemcami nalezy z banku wyrzucic. Ten brat jest obrzydliwy - to satanista. Jak ona. Ale jesli taki jest uklad. To to nie jest szkockie i tyle. I smiech po co mi tyle podrozy bez sensu. Jedynie Francja z sensem. A po co wy do tej roboty chodzicie. Kasa i nic wiecej. To macie co jesc. ALE JA BYLAM WZIETA NA PIENIADZE i nawet rodowodem bez czlowieka nie bylam TYLKO KASA!!!! JA SIE WAM NIGDY NIE DAM WY LUCYFERY POLSKIE!!!!

I wiem sie ja sie mam od Slomy odkurwic - wszystkie z brygidkami bo chca rodowody. No coz... niech sobie wlosy lonowe wygola. Bo mialam niekulturalna matke. Nie wygolila sobie wlosow lonowych. Ale wartosc. A warto bo widac. PO kim? Byle nie po mnie. No chyba ze ktos ma rentgena i tyle. I koniec. I tyle z was pozytku. Na swieta wsadzcie se wszyscy szczoty do dupy a pierwsze brygdki bo nie maja krzyza gdyz... TAKIE RZECZY ROBIA. Wsadzaja szczoty do dupy tym, ktrozy ich PRZEKLINAJA jak ja. I tyle :( I zycze im PIEKLA OGNISTEGO I CALEJ POLSCE TEZ!!! TAKIE Z WAS ZERA JAK Z TEJ ANGLII I CO MI ZROBICIE WSZYSCY W TEJ NIENAWISCI JEDNA KASA TO JEDNA KASA paczka moja i juz. A reszta to PAPIER TOALETOWY - takie macie panstwo i przez to nie macie nawet swojego papieru do KIBLA PAPIER TOALETOWY PILEGRZYMEK I ROPUCHA ZWANA MOIM OJCEM CO SIE POWIESILA - ropuch z brygidek!!! TO WY!!!

I tak jestem traktowana wiecie od dziecka - nie ma mnie jest tylko kasa. PROSZE BARDZO. paczka moja i jedna kasa. A ta SLOMA ma tez imie i ma Rzym tak. To ja mialam miec inne. I tak jest artystka i tyle. I musialam odciac ogrodnictwo bo brat by do piekla przeze mnie a chuja mu ratowalam bo go chcieli zabic a teraz tylko powiesic bankierka. No wiecie... za dobra bylam w tym panstwie, ale co tu zostaje? Z BONA I MENGELE. CO TU ZOSTAJE? I tyle. I SABINA SLOMA. Co tu zostaje? SAMOBOJSTWO i tyle :(

ta Sabina SLOMA nic tylko ma pass USA i wszystko gdzies. To niemozliwe zeby ktos tak sie wpierdal w cudze zycie. I mialaby racje GDYBY NIGDY W ZYCIU NIE PRZYSZLA MIESZKAC DO AKADEMIKA. CO ONA TAM ROBILA? Taka rodzinna. Chyba jej pralo na leb jak tam przylazla. SORY :( To miala tyle nie chlac. Przykro mi :(

Jesli wyszla za maz i ma dziecko to powinna trzymac - majac pass USA z polska sluzba liturgiczna - jedynie ze nie sluzy i maluje obrazy SLOMIANE takze tyle mozna zrobic i koniec. I wiecie jej nie wyczyniam. Bo ma TWARZ. Ograna rodowodem od Alakok bo juz ma - na mnie bo po niej. bo jest KOBIETA SZATANEM i tyle. Taka prawda i tyle.

Wiecie jak nie ma passu USA to po niej. Co wy sobie nie myslicie. ja po prostu nie mam passu USA. No to krzyz ma rodowodowy i starczy bo leci matma. JAKA? Panstwo ma jak? Moze tak - gdzie ona jest na stale zameldowana? I tyle. Sorry . I nie ma panstwa jak zameldowana jest gdzie pracuje. Wybaczcie. No a ja? sie dowiem. No to marnie skonczylam i tyle. A ona niech se robi co chce BEZCZELNA KURWA. Ona ma meza i dziecko. A jak na nazwisko? Uwazam ze OBORNIK. A jesli ma na nazwisko ZAJACZEK to co? I tyle. To bez znaczenia? I tyle :(

:( :( :( :( I taka durna lachmyta mna rzadzi - obronila sie JEDYNIE akademikiem. I na mnie? Za co? A gdzie ona ma staly meldunek i mogla ten doktorat skonczyc bo 50 tys. km kwadratowych nie chodzila. MACHA DO MNIE PALMA Z NIEDZIELI PALMOWEJ. A ja do niej WYPALAM Z BRONI PALNEJ. Bo co sie z nia robi. Tyle. I leci zdrowiem i dobrze sie ma. A JA CZYM LECIALAM? No wlasnie i tyle :(

Co ona sobie nie mysli? TAKA GLUPIA PALA. I jeszcze przyjeta na dokotrat sie dowiem i na stypendiach. No - wszystko z akademika. Tak sie bala ze wyleci i tyle. bo jej te studia w ogole nie pasowaly. Mnie w tym pierwszym akademiku. ALE CZEMU? Ja bylam zle dana. Ja nie mam potasu. Po co mnie dali na potas? Bo o co mi poszlo O TO!! a nastepnie wylecialam z mieszkania BEZ POTASU na doktoracie i poszlam w potas i sie nie obronilam i tak zajechalam REKTORA!!! REKTORA - czy wy to rozumiecie. Ona tez sie dowiem. Bo biegle mowi po angielsku po kursach. No coz... ona biegle PIERDZI DUPA NA WSZYSTKO i tyle. Ale gdzie ona jest NA STALE ZAMELDOWANA. Na pewnoe nie tam gdzie pracuje i wiecie ta bankierka miala byc rozgarnieta bardziej bo mogla tak mieszkac i moze, ale co ona robi w banku? Taki udup. Naprawde. Godny corki dyrektora banku - naprawde. A jej ojciec lezy na slomie i wszystko OLEWA, slome olewa. I tyle. I ja to wszystko szanowalam. i 1 blad w zyciu ze rodzina pijakow, ale w szkole mozna pic i tyle. No i wiecie ale sie nie wtracalam. BO SZCZOTA sie dowiem. Nie wiem. A ona co zrobila? Sobie pojechala po mnie. Jak ma pass USA. Zrobi se. No wiecie... ale zenada. Jednym krzyzem rodowodym NA SZWECJE zalatwila wiecie corke przeora. Ona powinna dostac pala w leb i na rente. CZY ONA JEST NORMALNA? Ta bankierka tez. Ta corka przeora miala ze mna nie zaczynac. I to wszystko :( Tyle :(

Wiecie jesli nie ma stalego zameldowania to nie powinna sie wtracac w bank bo zaburza prace w banku. I ona PALI to jest bardzo wazne. To stara palaczka. I sie wypala i tak nie po mnie. Bo ja nie mialam rosliny w Pilsudskim i w ogole i uwazalam, ze skreslily mnie za brak palenia. No ale pic moglam to mialy nie skreslac i tyle. Koniec :( Za brak kartonu z numerem na system liczbowy na mieszkanie wylecialam. Koniec historii robta co chceta. KOBIETA SZATAN TEZ i tyle :(

Ja chce pieniadze matki bo nie mam co zrec!!!! 😡😡😡😡

Wiecie ja te SlOMe niszcze bo jakos u tej babci z tego doktoratu zero. A ja? No ja uczylam angielskiego -wybaczcie. Jakbym uczyla bioli to bym doktorat miala i tyle. Chociaz... no ale... i tyle. Ja mialam isc i tez nie umialam za bardzo. Choc po co mi ten doktorat. Nazwisko mi ukradli tak poszlam. A ona poszla NIEPROFESJONALNIE ze sie nie wydala. Ona nie poszla NAUKOWO ja poszlam naukowo odzyskac utracone nazwisko. I z rosliny, zwierzecia. A ONA? i tyle. i ona powinna miec doktorat. I robila podyplomowe za mna - no to 2 fakultet. I wiecie ja sie musialam nachodzic, wykorzystywali mnie a ona? i tyle :( Ja sie jej nie dam. KOBIETA SZATAN. I choc staly adres od niej. Nic. No wiecie to ma zameldowanie u rodzicow i miacha w banku. nie wolno :(

ja wiecie gdybym uczyla angielskiego to to by sie nie stalo wszystko. Ja mialam biole ROSLINA ZWIERZE. I DLATEGO mnie biola Korfanty zajechal. Tu wykonczyli i tyle. Bo tak poszlam na biologie - roslina zwierze PLUS NAZWISKA. Za wysoko sie dowiem ale tak mozna. A JAK POSZLA SLOMA? Co filologiem z matmy? Ma ? Matma z panstwa - to na matme i tyle. Glupia wariatka i sie nie dam. Ja po prostu jej nie krzywdzilam na studiach. Ja nia mialam pociorac i ta Beatka zyje. A tak? Upijala ja i ona sie powiesila. Przez to ze przyszla ja UPIJAC DO AKADEMIKA. Ona miala stac o obiad a nie o piwo i taki koniec. I TAKA JEST PRAWDA!!!! To ona ja zabila!!! ja , corke przeora, mnie probowala zniszczyc, ale sie jej nie dam. Niech tu przyjedzie z mezem i chce go poznac. TAKA PRAWDA. A takze odwiedzic go w pracy. Tyle :( 😡😡😡😡

Gość Barbaro!
rozwala mnie ta ekspersja, ale najbardziej rozwaliło mnie to: MACHA DO MNIE PALMA Z NIEDZIELI PALMOWEJ. A ja do niej WYPALAM Z BRONI PALNEJ. Bo co sie z nia robi. Tyle. I leci zdrowiem i dobrze sie ma. A JA CZYM LECIALAM? No wlasnie i tyle Dziękuję Ci za to też 🖐️

Tyle napisałam - nikogo tu nie ma . No cóz... to idę. I powiem wam tak DOBRZE ZE NIE WIEDZIAŁAM w co się wpakowałam w tym Piłsudskim BO 12 lat mnie nie ma. Już wiecie słyszę jak mnie wszyscy krytykują - ta Beatka też - CO TY ZROBIŁAŚ? TAKIE COS WYSŁAŁAŚ NA DOKTORAT. No ale wiecie... jakie te studia były. Jeden dziekanat. A ona wiecie BIEDNA bo matka katechetka i nic. A ta w tym banku też matka katechetka i wiecie NIE WIADOMO CO - taki sukces i piątki i OK. Bo DŁUGIEM leciała. I wiecie to jest taka lekcja moja - idżcie se na lepsze studia bo normalnie takie zera tam są. A jakby ta SŁOMA była uczciwa to powie że koleżanka sie powiesiła w 2004 roku. I wiecie co - ta córka przeora musiała skończyć w tej Anglii marnie? W 2004 roku ta koleżanka to skomplikowane, ale wystarczyło mi to powiedzieć i Ok. A zobaczcie tak mi zawiściła I WRESZCIE GÓRĄ. KOBIETA SZATAN bo ja nie mam racji. A KTO TO JEST? I tyle. I takie zero górą. Jak ma pass USA to jeszcze a tak to. Zegna mnie krzyżem rodowodym na Szwecję - ale wartość. A kto jej załatwił te pracę? I wiecie jak one wyglądają w tym Piłsudskim te nauczycielki? A ten dyrektor Korfantego? UWIERZCIE mi 2005 rok i to był koniec mojej pracy w szkole. ZGNOJONA BIOLĄ. A w tym Piłsudskim też bo tam bylo 27 godzin czyli 2 i 7 razem 9 - 3 x 3 i sie powiesiła. bo miały być 24 godziny bez bioli i wyglądają ONI a tak ja. Bo mam biolę z roślina, zwierzę i tyle. I co? I teraz kto jak wygląda? i tyle :(

ŻADAM pieniędzy mojej matkibo nie mam co jesć!!!! I tyle :(

Gość Barbaro!
równoważę wściekłość Twą: :D :D :D :D :D :D

Wiecie ja se z niej zrobiłam SS i miałam na nazwisko dac jej SZATAN i teraz jak ona może o bank sobie stac z TAKIM NAZWISKIEM i meldunkiem u rodziców - 40 lat kobieta. Prawie. OMC. I tyle :( To wszystko. To jest polska. I wiecie gdybym miała swojego jana Chrzciciela w krzyżu rodowodym to możecie być. Z WAS W SUMIE. Bo tak lecę państwem. A tak? I wiecie to państwo mam tak też, że mogę kible zamiatac u brygidek, ale niekoniecznie. A Ślask z wilka PIĘKNY ZE MNIE zostaje. A wy? Co zostaje z tej słomy? Zapałka i podpalić ją i niech sie hajcuje. Moim zdaniem to jest szatan - człowiek i ja nie rozpoznałam jej i tyle. jakiś potępieniec na wolność wyszedł studia robić , w szkole uczyć. Przyda im sie na dole - picie, potas, ale jest czysta, ale reszta? No może tak sie uratuje. krzyż rodowodowy - czemu nic nie powiedziała? Wariatka i tyle :( Nie wiem. Idę - na razie żegnam Idę coś robić z sensem większym niż pisać na kafe gdzie wszyscy pierdzą na ekran i moga być, a ja z sensem ale nie na temat i tyle :(

cdn wktórtce :( ps. OD 1 roku z uczelni sie wynosiłam. Z liceum też chciałam iść ale do innej klasy i tyle. A tak? Wyszło co wyszło. BEZDOMNOŚĆ I BEZROBOCIE. Bo czego uczy moja historia? Że bezdomnośc i bezrobocie to skutki kalendarza i tyle :(

Gość Barbaro!
Basiu! Ty jako przykładna śląska gospodyni (macie to w genach) powinnaś teraz myć okna gazetą (wybierz, jaką chcesz), szorować podłogę szczotką ryżową o odkurzać najbardziej zapomniane zakątki w Twoim domu. A Ty? Odkurzasz niezapomniane zakamarki pamięci. I tyle. I po co to? TO ma znaczenie?

Ide już stąd bo widzicie jaka jest AGNIESZKA ŚMIESZKA - tak ma ta pani na imię nazwisko i modlą sie żebym poszła na policję, zrobiła awanturę i po mnie bo bez pracy I BARDZO DOBRZE - oby wszystkie wyleciały i Smieszka i bankierka i ta SŁOMA. No co - dwie ostatnie nie mają dzieci, ta dziecko do sierocińca niech se samo idzie BO TAKIE JEST ŻYCIE i znowu ją krzywda spotkała - mnie od niej wcale, a ją ode mnie tak i tyle. Nie chciałam jej tak urazić, ale wiecie ja temu bratu uratowałam życie!!! Co prawda miałam wyrok śmierci, ale o tym nie wiedziałam. No to mieli przeprowadzić egzekucję SKUTECZNIE i i tak KK w Polsce nic by nie dostał a brygidki też, a ja idę BO WIDZICIE JAKI JEST SZATAN - wszędzie go pełno - taki psotnik i tyle :( Taki Władysław Gomułka i tyle. I tak je żegnam wiecie WIELKĄ HISTORIĄ, za którą na studiach chcieli mnie zabić. Nie wiecie jak było i tyle. I tak dalej i tym podobne. A ta bankierka ma MATKĘ KATECHETKĘ. Też nie wiedziałam. A to wiecie takie nawrócenie to nic dziwnego - tylko czemu nie katechezuje w szkole z 3 dzieci. Musiała do banku iść i 2 dzieci oddać. Przestańcie. I tyle :( I ta druga - to ta córka innej katechetki się powiesiła wiecie i powiem wam - tez sie nie przestawiła, ale ta SŁOMA uczciwa i powiem wam NIC Z TEGO - nic nie wiedziałam. A przecież z uczelni mogłam odejśc. I ZOBACZCIE JAKA TĘPARA - zamiast poprzec dziekanat, że DOBRZE - wykończyły ją i po ich stronie to po stronie kadry I PO CO? Tam nie ma żadnej kadry i tyle. Tam jest tylko dziekanat i sprzątaczki. I zobaczcie JAKI POZIOM JEST W TYM PIŁSUDSKIM pomijając mój angielski, ze TAKA DOSTAŁA krzyż rodowodowy a ja wykończona 27 godzin. 24 ciut lepiej i dla siebie wyglądam a tak? i tyle. Tak ograły mnie, ale wiecie no - to koniec był. No to tyle rozumiałam. I co te dzieci z Kevina tam robiły? I tyle :( No i tyle :( na razie idę SZATAN JEST STRASZNY , CZYNI STRASZNE RZECZY a wydaje sie wesołym świntuszkiem co najwyżej - tak by powiedział wam NIEJEDEN ksiądz w spowiedzi, ale niejeden też na pewno za to zniknął. Na pewno do nieba wiecie i tyle :( Naprawdę. I tyle. Cdn... :(

Gość Werix
"piękny" monolog, ktoś tu widzę ma nieźle nasrane. Boje sie kafeterii

Wiecie bo ja się nie dam bo roslina, zwierzę i nikt nie PRUKNĄŁ nawet na mnie na tej uczeni. A ta SŁOMA słuchajcie - no to co? i tyle. Jakie miała nazwiska na przykład. Zostaje ZOSTAJE SŁOMA, SZATAN , SZULC , a oceny wiecie mamy takie same i tyle. No to zostaje córka katechetki z miasta takiego turystycznego, fajnego - nie wyjec. A co do banku nie mogła iść? Jakby sie prezentowała i w ogóle. Ale nie - nie miała szans i tak dalej. NIE DŁUG - dlatego rodowod dostała. Ta druga też za takie a nie inne wartości w takim a nie innym życiu. Chociaż wiecie to jej miasto... aaa bez sensu i tyle. No i takie jest życie - jedni mają wartości a inni nie. Tyle. No cóz... i jest śmierc. Niektórzy po prostu ZNIKAJĄ - pamiętajcie o tym bo ja na przykład pisę, ale co - zawsze tu będę pisać? Musze pisać? Ja i tak pisze o pieniądze matki bo śmierc głodowa. No ale co... gdzie ona? Od grudnia żebram, juz doszły prawie ale... i tyle :( Ale co? I koniec :(

No ja już powoli ide z kafe - choc co ja tu piszę od wielu miesięcy ŻADAM PIENIĘDZY MATKI BO NIE MAM CO JEŚĆ!!!! cdn... :(

Wiecie może mnie ktoś potępi, ale ta rodzina moja to JEDEN WYROK ŚMIERCI OD DZIECKA I TYLE!!!! I wiecie ten brat ma to ogrodnictwo z nienawiści do mnie. Tak uważam. Że to powinno być moje w Anglii. Ale cóz... dostał wszystko on. BEZ MATURY!!! a ja 5 lat studiów i nie było mnie. TAKA NIENAWIŚĆ. No to latałam po miniesterstwie transportu. A KOGO TO OBCHODZI? No ale to wszystko coś znaczyło!!! Moje poglądy - co wy sobie nie myślicie? Nawet sklepy są ograne mną!!! WSzystko!!! Co wy sobie nie myślicie. Nie do końca ale są. i zostały Z PAŃSTWA DOSŁOWNIE TE PRZEPISY - prawo czynszowe, bankowe i system rentowo emerytalny. To mam to zmienić. JA? A czy mnie za to płacą? JAK WY TO SOBIE WYOBRAŻACIE? I koniec. Ja się nie dam. Dla mnie istnieje tylko moja rodzina BIOLOGICZNA i nikt wiecej. A wy? Jeszcze Jana Chrzciciela wam wpisuj. TAKIE SZMATY I SMIECI!!! Bo na mnie jak w luft was wysadzą. I mam CZCIC RODZINĘ KRÓLEWSKĄ - ale gdzie? W LONDYNIE? Chyba w USA. Choć pass USA bitte. ANI TYLE. NO TO NIE!!! Co wy sobie wszyscy wyobrażacie, ze kim jest dla mnie ten brat? ANI CHUJEM NA GAŁEZI!!! ANi tym!!! On nawet matury nie ma. Sobie to wbijcie w łeb. Niedoszły alfons uratowany nienawiścia do mnie. A teraz ja oddaję cała nienawiśc SŁUZBIE LITURGICZNEJ I RODZINIE KRÓLEWSKIEJ W LONDYNIE I BRYGIDKOM ale najbardziej tej służbie niech mnie ograją i mają nawet Merkel!!! A tak? Pakejszyn do Polski. Ani passu USA - posrało ich chyba. Systemy liczbowe. To już matka miała - nie trzeba. I tyle. A ci tu? I tyle - ograne garnki, święty Franciszek wyrzucony do kosza na śmieci. TAK WYGLĄDACIE!!! i to jest BONA I MENGELE wasze asy i takie śmieci ludzkie jak ta bankierka - oszustka - ta SŁOMA nie lepsza - wszystko z morderstw. Jeden kryminał. Ja tylko 1 rzeczy nie wiedziałam od dziecka i po was zerska chore na łeb. I po tej Bonie i Mengele też. No ale oni kwitną dziś... i tyle. JAK CHWASTY NA ŁACE. Lecznicze kwitnienie mają. Zeby nie było, że im życie zjebał jakiś głupi niemiec. Jedynie ze ma Mengele pass , Bona ani tyle. A CO ONI JEDZĄ? O ja im wytłumaczę jak ja sie NAPRAWDĘ nazywam. NAWET ŚLUBU KOŚCIELNEGO I PACZKA ICH - tak zaddecydowała SPOŁECZNOŚĆ INTERNETU - no i teraz po ślub kościelny i sobie żyjcie dalej. NIE DOSTANIECIE!!! Zawsze będziecie siedzieć z kurwami bo tak traktujecie kobiety, a paczka i tak jest moja. TAKI TO KSIĄDZ JEST W KEW!!! i tyle. A reszta sie boi bo cala poczta wam poleci i cale banki. TAK SIE W POLSCE DOSTAJE PRACE W BANKu. Z MORDERSTWA za niezaplacony czynsz. I co jest najwazniejsze? AMEN. :(

Przyszłam tu jeszcze raz zobaczyć czy ktos coś napisał. NIC. No to trudno. Nic to nic. też jakaś wiadomośc to jest. Idę sobie z masowych samobojstw i strasznych historii i dlatego taka jestem, ale też nikt mi ręki w życiu nie podał jak człowiekowi. NIE BYŁO KOMU. Ale słuchajcie - garnki miałam, rodowod zdechły był. O CO WAM CHODZI? I tyle. Nie wiem co to znaczy podać rękę. DOBRZE ŻYCZYĆ. To wszystko. Co prawda rodowod mam z przekleństwem i od zwierząt ale mimo wszystko - czy taka byłam jak ten rodowod? Nie zasłużyłam na niego. To była tylko kasa, a prawdziwa św. Elzbieta to bym wiecie inna była gdybym nie poszła do szkoły ogrodniczej. I dlaczego wiecie tak jest a nie inaczej. Ja jestem tak skrzywdzona że ode mnie tylko pieniądze odbierają. A JA? Wysysają ze mnie wszystko. COŚ STRASZNEGO. I tyle. I za to sie nie dam. Klasa Stalina i tak miala gorsze życie ode mnie. Tyle bab? I koniec. Nie dam się i nie po mnie. 15 osób - jakaś zgraja jest. I powiedzą że nauczycieli zabili piłą spalinową ich rodzice , a one wiecie cóz... zjadły i tyle. Bo by nie dały rady. No nie wiem jak było. Były wakacje. Po kolei łapały i się posiłały. Co - nikt niczego nie widział? I za to żony Arabów. No a ten mój brat? Co - on też był Arabem? I tyle. Musiał tam łazić? Sam chciał? Nie mogli go wziąć. A co ci rodzice tego ojca byli warci? A po co ich dali tak wysoko. A on był taki z ksywki. Wątpię i tyle. A teraz nagle sobie ich olewa, ma swojego kumpla. Jak to jest? No własnie - jak to jest? I tyle :( Jak to jest? I koniec :(

Powiem wam na tych studiach to jedyny zarzut, ze mogłam się nie śmiać, że inni nie będa mieć pracy. To wszystko. I po co tam poszli. A JA? Ja mialam mieć pracę, a tu wszyscy mają a ja nie i tyle. I koniec. I ta KOBIETA SzATAN to tylko powiem wam,że szkoła biedna - tylko tak leci. A ja mówiłam PRAWDĘ - że w szkole nie jest żle. Nie pasuje jej zwolnić. Ale słuchajcie ONA TEŻ NIE MA DOKTORATU - przykro mi. Zapłaciła. No to ona zapłaciła , jejj płacą. Wiecie to jest bank - to w banku tak jest. To jeszcze jakby miała pieniądze to wiecie. A literka cyferka? Ona tylko matmą leci. I dobrze sie ma się dowiem. No ale ona mi naświniła. To miałam uważać. To sie miała ona odkurwić. Jak już to prawo jazdy. Już się odkurwili. No i paczka i życzenia ŻEBY SIĘ WSZYSCY POWIESILI BO TAK IM WALIŁO NA ŁEB!!!! nawet 3 miesięcy nie mogłam popracować i wynieść sie na zawsze od takich DEBILI I ŚWIŃ!!! Nawet tyle. A ci tam w Holandii jakiej są narodowości? Przydałoby się to wiedzieć. Polskiej? Jak to sobie NAMALUJĄ tak jak namalował ich szatan w 1920 roku wiecie. Chociaż tyle się zemściłam i koniec. Jakieś LUDZIE WIDMA - nie wiadomo skąd. I każdy pass USA. Nikt ci nic nie powie. NIENAWIDZĘ POLSKI BO JEST PAŃSTWEM SZATANA I ROBIE Z TYM PORZĄDEK!!!! Wybaczcie ale paczka MUSI BYĆ MOJA BO JEST MOJA i koniec. Tyle!!! I KIEDY JĄ WRESZCIE DOSTANĘ???!!!! Wy geje i lesby kościelne. :(

Ale wy tu jesteście NIKT PO MOJEJ STRONIE - i wiecie - ktoś powie to tylko kafe. To tylko SAMO ŻYCIE ja na to. SAMO ŻYCIE :(

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiiiiiiii
I tyle :(