Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inżyniermamoń..

Przykro mi z powodu zachowania narzeczonej :/

Polecane posty

Gość dobro dziej ka
czyli co, tylko zcasem nie posprzata, tylko czasem ci nie ugotuje? i tylko czasem odmowic ci bzykania:D tak?

Gość Inżyniermamoń..
Zależy od jej humorów :/

Gość jak jej się tak w domu nudzi
i w łóżku z laptopem siedzi czekając cały dzień na faceta, który jej nie wybzyka, to kto wie, czy czasem innego bzykacza sobie nie znajdzie :p Ja myślę, że już znalazła :D i ma dobre usprawiedliwienie ;)

Gość defsfr
No to ci wspolczuje autorze. Masz, ze tak powiem "przejebane" a nawet jeszcze sobie nie zdajesz z tego sprawy. Gdzie mozna takich naiwnych znalezc, kilka moich znajomych z checia by skorzystalo, hahahaha

Gość dobro dziej ka
autor to piedoooła:) co tu duzo mowic:)

Gość To się o patologię ociera.
Oj będziesz miał ciężkie życie - na własne życzenie :(

Gość Inżyniermamoń..
:(

Gość dobro dziej ka
najlepsze jest to,ze on nic z tym nie zrobi:) bedzie tak zyl, gotowal, charowal, sprzatal, bzykal na spiocha, bo nie bedzie mial sily po pracy. ona bedzie lezala i pachniala z laptopem;) nie wiem po co ludzie zakladaja tematy. skoro i tak sami wiedza jaka czeka ich przyszlosc z dziwnymi osobami. autorze co chciales od nas uslsyzec? skoro jestes pierdołłła to comy mamy na to poradzic?

Gość Inżyniermamoń..
Też się kiedyś nad tym zastanawiałem, jak jeszcze byłem sam :( potem pojawiła się Ona, no i straciłem głowę :(

Gość dobro dziej ka
autorze odpowiedz na pytanie- czego od nas oczekujesz? lubisz sie uzalac nad soba? jak kazda pierdołła!!!! nic ci nie pomozemy, bo sam sobie nie chcesz pomoc, a jak chcesz sie komus wyzalic, to zaloz pamietnik;) prosciej:)

Gość ART1972
Przeciwieństwa się przyciągają podobno. Dobre osoby z niewiadomych przyczyn pociągają te z wadami, a źli ludzie radośnie wykorzystują naiwność tych dobrych. Pora włączyć rozum, bo już się wpakowałeś w niezły bigos. Miłość ma to do siebie, że jest ulotna. Całe życie tak chcesz? Za 20 lat też ta niewiasta będzie dla Ciebie tak pociągająca, całymi dniami wylegując się w wyrze? Fu! Obrzydliwe. A jak stracisz pracę? Zachorujesz? Pomyśl.

Gość defsfr
Oj tez mi sie zdaje, ze ty juz raczej nic u siebie nie zmienisz, tylko przez reszte zycia bedziesz siedzial pod pantoflem.

Gość Andros78
Jak czegoś nie zmienisz - i to radykalnie - to całe życie będzie Ci przykro :P Sorry, ale zaczyna mnie to bawić.