Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CaRleSS .. 237

mamy czemu niemoge jesc??:(

Polecane posty

Gość CaRleSS .. 237

hej od kilku dni mam wstret do jedzenia;( niemoge jesc a wczesniej jadlam normalnie, lubialam jesc , budze sie rano i czuje sie jakbym byla juz najedzona wczoraj np za caly dzien zjadlam tylko pol banana , ugotowalam zupe i zjadlam kilka lyzek i tyle zrobilo mi sie niedobrze i po jedzeniu:( tyle na caly dzien, dzis chcialam sie zmusic i zjesc kromke to zjadlam pol i wiecej niedalam rady :( na widok jedzenia mnie mdli jak maz wraca z pracy i je to mi sie niedobrze robi :( to juz trwa kilka dni a ja sie nieczuje najlepiej mam synka ma 20 miesiecy niemam nawet sily na zabawe z nim , kiedy mi to przejdzie ? miala tak ktoras z Was?:( dzieki za rady:)

Gość mnio
do lekarza się wybierz. Zrób sobie też podstawowe badania. A ciążę bierzesz pod uwagę?

jestes w ciazy hehehe:)prawdopodobnie:)albo moze Ci sie jakies chorobsko przypetalo???

Gość CaRleSS .. 237
oj nie nie ciaza na 100 % nie:) jestem pewna :)

Gość mnio
a skąd ta pewność?

Gość CaRleSS .. 237
bo niewspolzyje ze tak powiem :)

Gość mnio
no to faktycznie. :) myślę że warto skonsultować się z lekarzem bo taka nagła zmiana bez innych oznak chorobowych jest zastanawiająca.

Gość CaRleSS .. 237
poczekamj escze do jutra jak bedzie znowu to samo to pojde bo to jest okrpne:( wole juz jesc 10 razy dziennie niz nic:(