Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xnjnxckjxczbxcjz

Czy zgodzicie się z tym, że długie włosy są najseskowniejsze i są wyznacznikiem

Polecane posty

Gość xnjnxckjxczbxcjz

kobiecości? Tak/nie I jaka długość włosów wg Was jest najlepsza

Gość blllllllllleeeeeeeeeeeee
jak najbardziej długie włosy są sexi, ja mam takie, myślę ze większośći facetom podobaj się

Gość xnjnxckjxczbxcjz
Jakiej dokładnie długości? I jaki masz wzrost

Gość szczotkowalnia
nie, nie zgadzamy się :) wyznacznikiem kobiecości są duże tzytzki i zgrabne nogi

Gość popłyniemy_daleko
mi tez sie podobaja długie włosy (jestem kobietą). sama od roku zapuszczam, mam juz do lopatek, bardzo o nie dbam, nie susze suszarką, odżywiam, wiele soob mi powiedziało, ze ładnie mi w dlugich. ostatnio jednak pytałam mojego meża co sadzi o mojej dlugoscci wlosów, powiedział, ze kobieie w moim wieku -31 lat pasują krótkie, ze w długich dobrze wygladaja tylko nastolatki i młode kobiety.i zastanawiam sie nad skróceniem, tak do ramion. wy tez sadzicie, ze długie pasuja tylko mlodym?

Gość przegrałem zycie
@popłyniemy_daleko sądzę, że twój mąż ma kompleks Edypa i chce cię upodobnić do swojej matki :classic_cool:

xnjnxckjxczbxcjz Jakiej dokładnie długości? I jaki masz wzrost Jestem dość wysoka mam 172 włosy długie do połowy łokci

Gość popłyniemy_daleko
no moja tesciowa ma krótkie-jezyka, bardzo awangardowo, mi sie nie podoba ale to jej sprawa. mojemu mezowo do tej pory sie długie podobaly, tylko teraz mu sie cos zmieniło. mam 170 cm wzrostu, włosy lekko falowane, nie sa zaniedbane-tzn koncówki nie wsytrzepione, zawsze swieże, umyte,raczej ich nie stylizuję-nie uzywam pristownicy , walkow czzy tez lokówki, zero lakieru, pianki, zelu. oprócz mycia szamponem bardzo dbam o nawilzanie.

Gość popłyniemy_daleko
długosc włosów- zakrywają lopatki.

ja mam bardzo ładne włosy i gęstę to zasługa witamin i brak stosowania jakiś żeli lakierów do stylizacji itp a także prostownic i lokówek jedynie co to suszę je ale zimnym powietrzem suszarą z jonizacją

Gość vbbfdbdfbfbfbb
tak.sama ma długie i rude

Gość Długowłosa5132
Ja mam długie włosy, bo takie noszę praktycznie od zawsze. Dla mnie są wyznacznikiem kobiecości, ale tylko dlatego, że ja czuję się w nich kobieco. Inna może tak czuć się w krótkich. Denerwują mnie natomiast ciągłe komentarze na ulicy pt.: Ja p&*(())*&^ ale włosy!! albo : pewnie doczepiane/przedłużane. Jakby zapuszczenie włosów było jakimś wyczynem...Dlatego też w rozpuszczonych chodzę rzadziej, bo ciągle słyszę jakieś komentarze na ulicy, w rozpuszczonych na randkę lub odświętnie, na co dzień kok/kucyk itp, gdzie włosy nie wyglądają na aż tak długie.

Gość fanatyczka długich włosów
UWIELBIAM moje długie włosy, są nieco dłuższe niż wasze (2CM PONIŻEJ PASA:D) ..dla mnie są jak najbardziej wyznacznikiem kobiecości. Jednak uważam,że nie oznacza to,że jeśli inne mają krótkie nie są kobiece,aczkolwiek nie jest wiele kobiet które z krótkimi włosami wyglądają naprawde kobieco i sexownie. Aby nosić krótkie włosy trzeba mieć na prawde odpowiednie rysy twarzy i zgrabną szyję. Ja przy moich super włoskach mam też ładne rysy twarzy i zgrabną szyję wiec niczego nie chce nimi ukryć...wręcz przeciwnie,często noszę włosy związane na czubku aby to wyeksponować. No ale nie o tym mowa :) z moimi długaśnymi włosami czuje sie extra kobieco i nie oddała bym za nic :) warto dodać,że kolor mam naturalny moich włosków. dziewczyny w jakie fryzury lubicie czesać swoje długie włosy?

ps.a może jakieś fotki fryzur dla długich włosów? Oczywiście niezbyt skomplikowane:) osobiście uważam,że długie włosy same w sobie są piękne i wystarczy,żeby je ładnie wygładzić i rozpuścić i wyglądają świetnie. Lecz "od święta" mam ochote coś z nimi zrobić

Gość jijijio
dlugie wlosy sa super, ALE nie do pasa:O Dorosla kobieta wyglada w takiej dlugosci tragicznie. Jak sie ma bardzo zdrowe, grube wlosy, to mozna je nosic do polowy plecow, ale jak sa slabsze to jednak ciut krotsze, bo zniszczone dlugie lowsy wygladaja beznadziejnie

Gość 23123213
ja się w sumie z tym zgodze, że sa b. ładne, seksowne itp. Ale nie mam sensu kazdego namawiac do długich włosów, bo jak ktos ma z natury trudne włosy, to długie będa wyglądac okropnie, no i nie kazdemu to pasuje, ja jestem b niska, i głupio wyglądam w długich bo mi jeszcze powiekszają głowe

Gość Zania zania
Oczywiście Ja mam włosy kawałek za zapięcie stanika, a chciałabym mieć do pasa, albo trochę dłuższe

jestem młoda, mam zdrowe i odpowiedniej grubości włosy, zadbane i lśniące :) też myśle,że cienkie i kruche włosy wyglądają "niesmacznie" gdy są długie, tym bardziej jeśli właścicielka o nie nie dba

jestem młoda, mam zdrowe i odpowiedniej grubości włosy, zadbane i lśniące :) też myśle,że cienkie i kruche włosy wyglądają "niesmacznie" gdy są długie, tym bardziej jeśli właścicielka o nie nie dba

Gość 23123213
co do starszego wieku to mozna oczywiscie miec długie, zwłaszcza jak sie jest zadbanym i szczupłym, mam kuzynkę co po 40 miała b. długie i wyglądąła przepieknie. nie wiem skąd się przyjeło to scinanie włosów po 30, moze przez to ze się tyje, i moze to z długimi wygląda zle

Gość za mloda na swoje wiek
mieć 31 lat i wygladac staro to porazka,

łoojojoj ile moich postów,coś mi się zacięło, przepraszam :) starsze ścinają myślę że dlatego,że myślą że nie muszą już wyglądać atrakcyjnie będąc matką i żoną...

za młoda wystarczy o siebie zadbać i czuć dobrze wtedy i wygląd jest lepszy