Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hguggukk

ma ktos linki gdzie moge wynajac na malcie mieszkanie?

Polecane posty

Gość hguggukk

Nigdzie nie moge nic znalezc. Jest ktos kto tam mieszka?

Gość nio a jajka i baranka
ech na malcie to tylko staruszkowie sobie dancingi organizuja,tam nic wiecej nie ma.

Gość fd;lhjfl;khgjdflj
ownerdirect.co.uk

Gość hguggukk
w polsce predzej zdechne , a o emeryturze moge pomarzyc. Wiec wole malte. A w tym linku nie moge znalezc z Malty , tylko Cypr widze.

Gość no to ja odpowiem
to jest fajna stronka: http://www.casamundo.pl/ wynajmowalismy tak na wakacje mieszkanie we wloszech, kolezanka przez ta stronke buchowala domek :)

Gość fdgfghhfgh
jest tam malta. wchodzisz w select country pisze jak byk MALTA AND GOZO. ale chyba tylko 4 mieszkanie .

Gość fdgfghhfgh
ta kasa mundo to ceny maja kosmiczne!!!!!!!!!!! na ownerdirect masz caly dom z basenem cena za tydzien 320 funtow. 2tyg masz640 a tam gdzie ty podalas cena za domek to 3.000 tys. euro :D:D:D dlaczego tak drogo???

Gość hguggukk
wygrzebalam. po 300 e za miesiac . Rozne oferty. http://www.remax-malta.com/PublicListingList.aspx?results=1&searchAgain=true&CurrentPage=3 Co o tym sadzicie? lokalizacja i ceny. Mam nadzieje ze te 300 e to na poprostu za wynajecie mieszkania. A nie za osobe. Chce jechac tam z moim narzeczonym. I rozpoczac nowe zycie. Przynajmniej na jakis czas. Sprobowac.

Gość no to ja odpowiem
nie wiem jak malta, jak my jechalismy do wloch to cena byla ok, mieszkanie dosyc duze do 3 osob kosztowalo kolo 290euro na tydzien

Gość fdgfghhfgh
skontaktuj sie z ta agencja ktora wynajmuje lub z wlascicielm i zapytaj o wszystko. cena niska faktycznie.

Gość no to ja odpowiem
ta strone co podalam to bylo w polskich zl

Gość fdgfghhfgh
jest tez podana w euro!!

300 za miesiac??? :D daj linka bo ciezko w to uwierzyc :)

Gość fdgfghhfgh
ktos sie podszyl za mnie, nie ladnie.Podalam linka wyzej. tam sa po 300 euro.

Gość fdgfghhfgh
wygrzebalam. po 300 e za miesiac . Rozne oferty. http://www.remax-malta.com/PublicListingList. aspx?results=1&searchAgain=true&CurrentPage=3 o tego linka mi chodzilo. 300-400 euro. sa tez po 250 e. ale nie wiem jak to wyglada mieszkanie. w sumie na dobre wakacje mozna pojechac na dluzej za takie ceny. We dwojke.

Gość beatalato
Byłem ostatnio z narzeczoną w Falsztynie, wynajmowaliśmy domek nad Zalewem Czorsztyńskim, niedaleko były ruiny zamku też. Świetna okolica, z dala od hałasu, można zapomnieć o Bożym świecie i naładować baterie w organizmie ;-) Domki są opisane na stronie www.naogrodach.com.pl . Pełne wyposażenie, drewno, kominek, grill na zewnątrz, przecudne widoki.