Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjifregtheh

Kto je jutro mięso?

Polecane posty

Gość kjifregtheh

Ja robię schabowego z ziemniakami i kapustą. Co roku jem porządny, mięsny posiłek w wielki piątek.

Gość kokakolkaaaa
ja też

Gość blllllllllleeeeeeeeeeeee
w wielki Piątek się nie je mięsa post jest

Gość annia.....................
Jem.

Gość kjifregtheh
Wiem, dlatego co roku jem coś bardzo mięsnego. Zazwyczaj mięsa jadam mało, ale w wielki piątek moją prywatną tradycją jest sute mięsiwo.

Gość el chulo.
Ja jutro też będę oddychał i pewnie coś mówił a tak w ogóle to nie bardzo wiem o co ci chodzi.

Gość el chulo.
aha już wiem,to ma chyba związek z religią,czy się mylę?

z szacunku dla Tego , ktory umarł na Krzyżu za nas. nawet lewactwo gdy umiera ktoś z ich bandy wymusza szacunek i zakaz smiania sie w ten dzień, vide śmierć Stalina czy kim ... w Korei . Bóg niczego nie wymusza

Gość kjifregtheh
zrobię sobie jutro mięsnego jeża

Gość el chulo.
Pewnie chodzi ci o Jezusa,na szczęście on nie był z mojej bandy.

szczerze mówiąc nie wiem jeszcze co będę na obad jutro gotowała , ale powstrzymywanie sie od mięsa w sytaucaji kiedy za mięsem nie przepadam nie wydaje mi sie najlepszym pomysłem na skuteczny post . Zresztą , spójrzmy prawdzie w oczy - jaki to post : powistrzmyanie sie od zjedzenia dawałka mięsa ? Rozumiem post ścisły , dzień czy dwa . Do teog świadomosć co sie chce tym osiagnąc . Ale nie jedzenie czegoś w tak małym odcinku czasu i brak tej wiedzy z jakiego powodu tak ise robi .... bez sensu .

kjifregtheh podejrzewam ,ze chciałaś kogoś zaszokować . ale czym ?

Gość Kskdkdjm
Pan Bóg nie błogosławi tym którzy jedzą mięso w Wielki Piątek. Znałam taką jedną, tak się z tym obchodziła po wsi, potem chodziła po ludziach o suchy chleb prosić. Bieda jakiej świat nie widział do niej zapukała. Ja poszczę, nie tylko z mięsa, postaram się ze wszystkiego.

Gość i komu ty chcesz
kjifregtheh Wiem, dlatego co roku jem coś bardzo mięsnego. Zazwyczaj mięsa jadam mało, ale w wielki piątek moją prywatną tradycją jest sute mięsiwo. na zlosc zrobic bo po twoim poscie tak wnioskuje uwazaj bo sie udlawisz tym miesem i swiat nie doczekasz 🖐️

Gość dfgdf
kto posci to nie je a kto nie posci to je i na chooj takie tematy zakladasz

A ja myslalam,ze pan bog blogoslawi wszystkim,nawet zblakanym owieczkom,ktore nawet ,rzekomo, bardziej miluje?Ktos mnie oklamal?Czyzby miotajac gromy powodowal udlawienie sie miesem??Moj swiat legl w gruzach.

Gość to ja dodam swoje 3 grosze
ja tez jem malo miesa.. jednak jutro skusze sie na pysznego hamburgera:)

nie zwracaj uwagi na dewoty , które zbyt rzadko w młodosci penisa w reku trzymały i w ustach to teraz dzierzą gromnicę i ze złości by nią napiertalały wszystkich wszeteczników. nie sądżcie a nie będziecie sądzeni. tylko Bóg rozumie intencje.

Gość i komu ty chcesz
oj debile ja tez jutro jem mieso ale nie chwale sie tak jak wy kurwa co za debilizm

Gość o fedrus powiedzail
co wiedzial :D:D:D

Maryja w Medjugorie prosi o post w każdy srode i piątek o wodze i chlebie Gospą ostatnio kładzie mocny nacisk na post od telewizji". Młody chłopak, 21 lat: „Byłem w Tuluzie, (obecnych było wtedy 1500 osób), gdy przeżyliśmy spotkanie z Gospą w czasie konferencji Siostry Emmanuel. Od wielu lat brałem narkotyki. Chciałem Matce Bożej zrobić prezent i obiecałem, że nie będę brał narkotyków przez dwadzieścia cztery godziny. Następnego dnia, o 17.40, ofiarowałem Jej mój prezent. Nie wiem, co się stało, ale Ona mnie całkowicie wyzwoliła. W ciągu dwudziestu czterech godzin zabrała z mojego życia narkotyki. Od tej pory nie biorę".