Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaOnazla

pofarbowalam wlosy!!

Polecane posty

Gość JaOnazla

Wczoraj i wyszly mi Siwe zamiast BLOND! Jak sie pozbyc teraz siwych wlosow? nie wiem czy One dopiero dochodza do siebie po kilku zmyciach ale blagam pomuszcie mi. Moj chlpak az poszedl po druga farbe po Jasny Blond! Boje sie ze gorsze wyjda CO MAM ROBIC ???????????????

Gość fizyczczczka
ja ostatnio wróciłam od fryzjera marchewkowa i poszłam nastepnego dnia do reklamacji. Tobie radzę iść do fryzjera, a nie kombinowac samemu.

Gość lody vaniliowe :)
nałóż sobie po prostu szampon koloryzujacy jakis ładny jasny blondzik.

Gość JaOnazla
ale Ja nie wyjde z takimi wlosami......... musze sama cos zrobic w sobote Lece do Polski musze wygladac jak czlowiek. Najgorsze jest to ze Bylo napisane ze BLOND a nie siwe, czy platynowe... i Wyszly takie siwe-platynowe..

lub farbe.

to się ciesz ze nie sa zółte, bo z zółtymi trudno cos zrobic a twoimi jest prosta sparwa, niech kupi ci ktos farbe i po krzyku. Jaki chcesz miec kolor włosow ? wkleij zdjecie to co doradze jaka farbke wybrac mniej wiecej.

napisz do majrel ona ci na pewno cos doradzi sensownego, tylko pytaj o farby sklepowe skoro zalzy ci na czasie, bo ona czesto proponuje profesjonalne a te trzeba wiadomo zamawaic w necie.

po tej farbie loreala wyszły ci takie białe ? po tym 8.1 ? ja mzykam bo wlasnie koncze prace 🖐️