Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mzetka

Gdzie w Łodzi można dobrze się ubrać nie tracąć fortuny?

Polecane posty

Gość mzetka

Kochane forumowiczki, gdzie zaopatrujecie się w garderobę? Jeśli znacie w Łodzi sklepy, butiki z fajnymi ciuchami za rozsądne pieniądze to proszę podzielcie się adresami. Chodzi mi o jakąś alternatywę dla łódzkich galerii wszelkiej maści, w których normalna cena ubrań to ta obniżona o 50%...

Gość lolka898
Strefa w Łodzi na Piłsudskiego. ;) Już wstępnie ceny są niskie, a teraz dodatkowo są mega obniżki. Fajne jeansy możesz nabyć już za 19,90.

Gość mzetka
Dzięki, przy okazji tam zajrzę, bo rzeczywiście nie znam tego sklepu. Natomiast eleganckim Paniom w wieku 45+ mogę polecić mały sklepik na ryneczku przed DH Batory na Wiedzewie. W ofercie bluzki, swetry, garsonki, spodnie, spódnice itd.

Gość gość ollie
Oststnio odwiedzilam super sklep w Lodzi i chcialam sie z wami podzielic informacjami.Otoz sklep zlokalizowany jest przy ulicy Legionow, visna vis Carrefoura. Wpadlam tam przez przypadek idac do Manuktury. W sklepie znalazlam kilka fajnych rzeczy ktore zwrocily moja uwage. Sklep jest na pewno preznaczony dla osob ktore nie lubia ubierac sie w sieciokach tylko cenia sobie swoj styl. Kupilam piekna koszule z jedwabiu naturalnego za 120zl. Duzy wybor sweterkow i sukienek wieczorowych. Dominuja tu glownie niemickie marki.

Gość gość
Można kupić tanie ubrania na http://allinside.pl/. Bardzo dobry sklep, taniutko, a naprawdę dobre ubrania można kupić :)

Gość Ambrozjina
I w galeriach można coś czasem znaleźć - chociażby w Quiosque, gdzie jakościowo te ciuchy są naprawdę dobre.

Gość gość
Potwierdzam, ulica Piłsudskiego. Ale niestety, nie wszystko tak jest, ja np nie znalazłem satysfakcjonujących mnie cen okularów, ostatecznie zamówiłem w dobrej cenie przez internet, tak zawsze taniej :) Polecam na galeriawidzenia.com

Gość hanna2144
Hej, polecam łódzką wypożyczalnie sukienek, ekstra ceny, piękne sukienki, www.fairy-tale.pl

Gość Jemelka

hmm a może nico.com.pl? mają spory wybór fajnej odzieży. A że dośc często robią różne akcje promocyjne to można coś fajnego znaleźć i w całkiem dobrej cenie kupić!

Gość Ania

A ja polecam serdeczne sklep na ul.Wolczanskiej 241, chyba Atut .Mają naprawdę bardzo ładne i wyszukane rzeczy. Do tego sklep jest naprawdę duży więc bez problemu można zrobić szybkie zakupy.ja ostatnio kupiłam sobie ...enkę Laury Fabio za 89zl więc naprawdę nieźle. Moja mama zawsze kupowała tam płaszcze bo były super jakości i chodziła w nich po kilka lat. Mogę polecić z czystym sumieniem