Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElizabethStonem

mój facet jest

Polecane posty

Gość ElizabethStonem

moi rodzice nie potrafią zaakceptowac mojego chłopaka, poniewaz jest 17 lat starszy ode mnie ... próbowałam z nimi o tym rozmawaic na różne sposoby, ale to zawsze konczy sie wielką awanturą, moja mama stwierdziła z gory ze bedziemy znów w normalnych stosunkach tylko wtedy gdy z nim zerwe....nie wiem juz co mam robic bardzo zalezy mi na kontaktach z rodzicam, bo zawsze bylismy ze soba bardzo blizko zwiazani i boli mnie to jak mnie teraz traktuja mimo to ze jestem z nim naprawde szczesliwa. najgorsze jest to ze oni nawet za dobrze nie znaja mojego faceta i po prostu nie chca go poznac. dodam jeszce ze jestem juz pełnoletnie i od jakiegos czasu mieszkam i utrzymuje sie sama. macie jakies pomysły co mogłabym jeszce zrobic ?

Gość bende brzytwom
zrób sernik

Gość sarkasma
Pewnie rodzice to wierzący i praktykujący katolicy:-0

Gość problem lezy gdzie indziej
probelm tu leży gdzie indziej. po pierwsze: dlaczego zainteresował Cię facet starszy o 17 lat? po drugie: dlaczego on zainteresował się o tyle młodszą? po trzecie: dlaczego rodzice tak reagują? Może mają powód?

Gość ElizabethStonem
po piersze bo ole dojzalszych kolesi od gówniarzy ktorzy sami nie wiedza czego chca po drugie bo sie we mnie zakochał, to sie czasem zdarza wiesz po trzecie poprostu go nie akceptuja, mysla ze jest dla mnie nie odpowiedni, chociaz prawie go nie znają...

Gość OMG coś ty
jak dla mnie to ty dziwna jesteś i też bym sobie o tobie (was) źle pomyślała... współczuję twoim rodzicom, też bym nie chciała by mi córka przyprowadziła stergo dziada ble

i mamy gotowy dramat :) "bo ole dojzalszych kolesi od gówniarzy ktorzy sami nie wiedza czego chca" mi się wydaje, że albo bardzo krótko byłaś trzymana w domu, brakowało ci ojca i jego wychowania, opieki... W normalnych warunkach taka różnica wieku nie wystęuje. Owszem, zdarzają się wyjątki, ale w większości dziewczyny szukają starszych bo podświadomie szukają ojca. Tłumaczenie, że wie czego chce, a rówieśnicy to gówniarze - wiesz, to takie oklepane tłumaczenie, którego chyba sama nie rozumiesz. To ile masz lat? 17? Bo "17" nie wiedzą czego chcą. Znaczy wiedzą, chcą zabawy. Jednak im więcej lat, tym większe widać różnice. Mówiąc, że rówieśnicy do gówniarze oznacza, że albo ich zbyt mało poznałaś (w sensie ilość), lub masz wewnętrzny problem i ci odpowiedzialni Cię omijają. "po drugie bo sie we mnie zakochał, to sie czasem zdarza wiesz" wiem, tylko dlaczego? Bo woli sobie wychować żonę? Bo dla równolatek nie jest atrakcyjny? Przeżywa kryzys wieku średniego? Nie radzi sobie z relacjami i szuka osoby którą będzie rządził? "po trzecie poprostu go nie akceptuja, mysla ze jest dla mnie nie odpowiedni, chociaz prawie go nie znają..." znów, za przeproszeniem gówniarskie tłumaczenie (zupełnie jak ci twoi równolatkowie). Nie akceptują z jakiegoś powodu. Z jakiegoś powodu uważają, że jest nieodpowiedni. Zastanó się nad ich argumentami. Wpadłąś wogóle na pomysł, żeby z rodzicami porozmawiać? czy uważasz się za mądrzejszą od nich? I od wszystkich, którzy śmią skrytykować lub podważyć "normalność" takiego związku?

po ile macie lat? 18 - 35? 20-37? 30-47? Określ, to lepiej Cię zrozumiem.

Gość ja mialam faceta 12 lat
starszego, rodzice sie tym nie interesowali.