Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie widze sensu

Wiem że nie zdam w tym roku,czekam na świadectwo i mam opracowany plan samobojst

Polecane posty

Gość nie widze sensu
wątpie:P a nawet jeśli to co.. wyroluje ich i swoje zrobie najgorsze ze rok temu tez siedziałam w liceum i powtarzam pierwsza klase wiec powinnam cokolwiek pamietac,a nie pamietam nic

Gość nie widze sensu
to nic nie da:) ale dzieki za rady

Gość nie widze sensu
mialas ja ?

nie, ale mam bliska osobe w rodzinie z depresja - teraz juz sie leczy ale i tak nie zawsze jest kolorowo wiem tez, ze nie kazdy to rozumie i niektorzy uwazaja to za glupia wymowke dla "lenistwa"

Nie zabijaj sie dziewczyno bo cale zycie przed toba a w zyciu sa takie chwile dla ktorych warto zyc!masz 2lata w plecy no dobra kiedys liceum bylo 5lat np moja ciocia tak miala teraz ma 26lat studia pokonczyla itd i jest super.tylko wez sie za siebie w tym roku i postaraj sie zdac ta szkole latwizna jest zdac na dopach nawet tylko trzeba chodz

Gość nie widze sensu
u mnie nie jest latwo przynajmniej sie przekonalam ze chodzenie nie wystarczy musialabym miec w miare oceny bo nie zawyzaja na piekne oczy lullabyyyyyy dokladnie tak jest ,nie wiem dlaczego..

Gość nie widze sensu
mam leki ale nie widze poprawy

zalezy od szkoly.u mnie w szkole jest spoko.ja prawie wcale nie chodzilam i mam nawet 5na koniec ale mam tez ta 1bo nie chodzilam ale jak bym chodzila to ta 2bym miala bo przyznam ze z matmy jestem tepa.przepisz sie do mojego lo hehe.dobra mimo wszystko zycze powodzenia.dasz rade

Gość nie widze sensu
no widzisz czyli nawet jesli sie wezme to lajtowo nie bedzie.mimo wszystko dzięki. idę szukać miejsca na cm:P

Gość rozesmaiwana od ucha do ucha
jak to na co kasa, np. dla rodziny na pochówek ! wiesz ile kosztuje pogrzeb? zresztą wychowali cie, wykarmili, pomysl o nich...ty sie teraz egoistycznie chcesz zabić, a kto zadba o rodziców na starość?

Gość nie widze sensu
mam rodzenstwo z reszta wedlug nich i tak jestem pasozytem.. dostana pieniadze bo jestem ubezpieczona

Gość awjomaronettka
Do kogoś kto pyta o imię autorki 🖐️ Po pierwsze widać jakich ma znajomych skoro zamiast jej pomóc i przyjrzeć się sytuacji pytają głupawo na forum czy to ona :o a jeśli tak to co? Reagujcie w porę a nie jak już dojdzie do tragedii! Potem są lamenty, przecież ja nic nie widziałam,nie dał/a po sobie poznać że coś jest nie tak. Po drugie NAWET gdyby to była autorka co jest mało prawdopodobne na ogólnopolskim forum,i tak się nie przyzna. A do samej autorki - dopiero kwiecień,masz czas o ile nie jesteś w klasie maturalnej.Powodzenia!