Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamomi

Zwariowałam już przy wybieraniu spacerówki!

Polecane posty

Gość Kamomi

Hej dziewczyny, Szukam dobrej spacerówki dla mojej 6 miesięcznej pociechy. Oczywiście musi ona spełniać pewne kryteria: ma być lekka (żebym mogla łatwo sama znosić ją po schodach z 3 piętra), bezpieczna i wygodna i koszt nie powinien przekraczać 700 zł. Miałam kilka typów: -Cosatto Swift Lite Supa- bardzo fajny dizajn, ale wydaje mi sie ze zupełnie niepraktyczny daszek, który nie bedzie wcale chronil przed słońcem. Mozna powiedzieć "kup se pani parasolke" ale wydaje mi sie ze za ta cene wozek powinien chronić przed słońcem. W dodatku mało jest opinii o tym wózku więc tak naprawdę wiem, że nic nie wiem. -Espiro Magic 4 - średnia cena, w sumie wszystko mi pasowało, już go prawie kupiłam, ale podkusiło mnie żeby poszukać więcej opinii i dowiedziałam się, że zacinają się w nim hamulce, ma za nisko rączki i wogóle jest kiepski. -Bertoni Foxy- w miare tani, kolorowy ale podobno również problem z niskimi rączkami i w dodatku niewygodnie się prowadzi (idąc kopie się o kosz, a to chyba najbardziej wku***a rzecz!) Miałyście może do czynienia z tymi wózkami? Co sądzicie o tych opiniach? Może możecie polecić coś innego , lekkiego i w tej cenie? Wiem ze takich tematów jest mnóstwo, ale ja już się tyle naszukałam, że w głowie mi szumi!

coneco juupi super jest . Amortyzowany wygodny fAJNY . Peg perego pliko mini mój ideal pod kazdym względem . Mam obydwa i dla malucha polecam juupi , dla roczniaka pliko.

Gość spacerowo-rowerowa
oj autorko rozumiem cię :) ja też jestem na etapie poszukiwania spacerówki i jestem już zdecydowana na CONECO JUUPI tylko jutro jeszcze jadę na rajd po sklepach razem z córką i będziemy przymierzać spacerówki a jak jakaś inna mi się spodoba to będzie inna ale jeśli nie to ta coceco juupi moja spacerówka musi mieć duże siedzisko a ona właśnie ma największe /wys.szer.gł/ inne mają mniejsze siedziska.... MamaMałpki - mam do ciebie sprawę :) czy mogła byś mi zmierzyć w swojej spacerówce wymiary siedziska ? proszę :) będę bardzo wdzięczna

Gość Kamomi
Dziękuję :) Już zaglądam jak wygląda wózeczek Coneco

Gość Kamomi
Całkiem fajny, tylko waży 11,2 kg :P Myślałam o czymś do 8,5 kg

Gość spacerowo-rowerowa
dla mnie waga nie jest istotna bo mieszkam w domu więc 5 schodków mogę znieść bez problemu :)

Gość spacerowo-rowerowa
dla mnie waga nie jest istotna bo mieszkam w domu więc 5 schodków mogę znieść bez problemu :)

wys oparcia 49 dl siedziska 23 z podnozkiem 38 szer siedziska 34 proszem;) tylko moze byc roznica cm bo maly mi pomagal ;) jeszcze cos? fajne jestt to ze folia jest schowana w budzie i nie trzeba pamietac o niej ;) mam wozek od wczoraj dopiero Ale juz wczesniej chcialam kupic i w sklepie tez polecali

kamomi powiem ci ze jest lepiej taka spacerowke z taka waga niesc niz wielofunkcyjny . Ten jest fajny poreczny i zawsze mozesz go zlozyc i dzieki raczce do wnoszenia wniesc ;) zobacz pliko mini ale on nie ma barierki

Gość spacerowo-rowerowa
MamaMałpki dziękuję :) o tak to prawda cm się różnią z tymi na aukcji na all ale jutro sama go obczaję w sklepach :)

heh ;D ale moj maluch am w nim duzo miejsca;) Ja tez szlam po abc design primo ale zrezygnowalam ;) chwial sie jak cholera a dziecko wazylo tylko 8 kg ;/ Mialam brac ten juupi ale nie bylo koloru mojego ;) i sie wkurzylam i kupilam te pliko

Gość mama-dziecko
Ja juz drugi raz nie kupilabym ciezkiej spacerówki. Tylko najlżejsze. Maclareny Silver Cross Dazzle Peg Perego Pliko mini ewentualnie Cybex Callisto duze , wysokie starcza na dluzej. Wysoko polozone raczki lub regulowana i ogólnie doskonala jakosc. Zapraszam na bloga dla mam: http://mama-dziecko.blogspot.com/ znajdziecie informacje o dazzle :)