JULIETTA_102 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Witajcie dziewczyny, czy lekarz może stwierdzić w 8 dniu po owulacji że nie ma ciąży? wiem, że lekarz ciąże może stwierdzić później, ale czy wykluczyć tak wcześnie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niektorzy chyba mylą tu pojeci Napisano Kwiecień 5, 2012 absolutnie to niemożliwe, nawet test ciążowy nic wtedy nie wykryje. w 8 dni to nawet zaplodnione jajeczko często nie zdaży się nawet zqgnieżdzić zeby było w ogole mowa o ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JULIETTA_102 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Właśnie to mnie zdziwiło, bo coś tam mówił o nie powiększonym endometrium, ale podważyło to moją całą wiedzę którą mam na ten temat, może nie fachową ale jakąś na pewno... nie wiem co o tym myślec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Czyli w jakim dc bylas u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JULIETTA_102 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 28 dzień cyklu, mam bardzo nieregularne, ale owul pewna że w 20 dniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Moja ginka powiedziala w 25 dc ze podejrzewa cize i beta to potwierdzila ale ciezko mi powiedziec czy moze to wyczuc przy badaniu. 8 dni po owulce to troche wczesnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JULIETTA_102 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Zrobię test za parę dni, chyba że wcześniej przyjdzie @. Moja nadzieja troszkę zbladła :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach