Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo do straccenia

musze zrzucić 20 kg jak to zrobić?

Polecane posty

Gość duzo do straccenia

Czy takie menu ma sens? śniadanie kanapki (zamiast chleba placuszki z jajka i otrąb) z szynką i pomidor, herbata bez cukru 2 śniadanie sok pomidorowy 1 szklanka obiad: 2 tortille (mleko 0% otręby, łyżka mazeiny, jajko) 100 g gotowanej piersi z kurczaka, pół pomidora 1/3 zielonego ogórka, kapusta pekińska, 1/2 kubka jogurtu light podwieczorek: jogurt owocowy 0% kolacja: serek wiejski z 1/2 pomidora, 5 plasterków szynki To takie przykładowe menu na 1 dzień. Jak myślicie uda mi się?

Gość El@
Pewnie zrzucisz pare kg, ale wątpię czy uda się 20 kg. To juz jest spora nadwaga, i raczej niebezpiecznie zrzucać to na własną rękę. Polecam dietę lignaform, to jest dieta prowadzona pod nadzorem lekarskim, więc masz pewność że nie zaszkodzisz sobie. Czytałam w gazecie że Kazik Staszewski schudł na niej 20 kg, więc jeśli on mógł to ty też:)

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
jak bedziesz konsekwentna i nie bedziesz przerywac diety mimo jakiejs wpadki to dlaczego ma sie nie udac?

Gość polecam Lutza i optymalną
polecam Ci dietę Lutza i optymalną , diety nisko węglowodanowe

Gość El@
no tak, ale przy tak dużej ilości kg do schudnięcia, na takim jadłospisie będzie to trwało dużej. Poza tym chodz o to, żeby schudnąć bez szkodzenia organizmowi.

polecam south beach. ja schudlam 5 lat temu na niej z 70 kg na54.5 kg w 9 tygodni a ty jak z wiekszej wagi to szybciej ci zleci. ale trzeba przestrzegac zasad. ale nie chodzisz glodna .i jesz 6 posilków dziennie polecam

Gość duzo do straccenia
Problem w tym ze ja startowałam z wagi 93 kg i dukałam. Teraz mam 73. Brakuje mi 20 do pełni sukcesu czyli jestem jakby w połowie, ale dukan mnie dobija. Na samą myśl o dniu białkowym mam mdłości. Zastanawiam się czy ta moja dieta w której jem co dzień warzywa i piję soki warzywne będzie skuteczna i uda mi się te pozostałe 20 zrzucić. Nie zależy mi żeby to się stało w 2 miesiące. Niech to potrwa i rok, ale żeby sobie spadało.

Gość musufin
mam to samo, kupiłem na próbe citrosept slim, mam nadzieje, że mi pomoże.

Gość gość
freeletics running 30 min. do tego 10 min gimnastyki w domu. To mozna. Systematycznie. W internecie byl filmik mlodej kobiety. Nie musisz znac angielskiego, aby go zrozumiec.