Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Julietteee

jak to z nim jest? czego się spodziewać?

Polecane posty

Gość Julietteee

od jakiegoś tygodnia znam się z pewnym chłopakiem. Jak byliśmy razem w tych samych miejscach, to wracaliśmy razem,bo mieszkamy blisko. Potem jakoś tak wyszło, że zaczęliśmy pisać smsy. I piszemy je już od tygodnia, nie ma dnia żebyśmy nie pisali, jakoś co 15 minut. Kilka razy to ja napisałam pierwsza, ale głównie to jednak on. Jest tylko jeden problem - on jest 2 lata młodszy ode mnie. Chodzimy do tej samej szkoły, ale on jeszcze do gimnazjum. W szkole jednak tylko na 'cześć', bo w sumie to na przerwach za bardzo nie ma czasu, a jesteśmy jednak ze swoimi znajomymi. I tutaj nasuwa mi się pytanie: co on sobie myśli? chyba nie pisałby do mnie tylu smsów gdyby traktował mnie tylko jak koleżankę.. z mojej strony to wydaje mi się bardzo fajny, nadzwyczaj dojrzały jak na swój wiek, inteligentniejszy od połowy chłopaków z mojej klasy.. Jak rozmawiamy to swobodnie, jest miło. Może on boi się mnie gdzieś zaprosić? Chociaż z drugiej strony próbowałam lekkich aluzji, ale chyba nie zrozumiał,bo nie chciałam tego zrobić zbyt jasno. A ostatnio naprawdę dużo o nim myślę i moje dwie najlepsze przyjaciółki mają już dość mojego gadania o nim :) .Może on się boi co powiedzą jego koledzy? Mnie to raczej nie obchodzi, bo jestem dosyć pewna siebie, nie będę ukrywać , że wyróżniam się z tłumu i nie widzę w tym problemu, a reakcje ludzi mogłyby być nawet ciekawe. Może on właśnie tego się boi? Może ciągle pisze żeby się upewnić, że ja zgodziłabym się gdyby chciał czegoś więcej? co o tym myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować