Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megazawiedziona

Jak sobie radzić, kiedy on wybrał ją?

Polecane posty

Gość megazawiedziona

Moje starania nie zostaly docenione. Było miło, spedzał ze mna wolne chwile, dzwonił. Nagle poinformował mnie,ze ma kogoś. Mamy słaby kontakt. Czasami do mnie napisze, umówimy się na miescie. Wieczory spedza z nią, wiec nawet się nie odzywam do niego, kazde nasze spotkanie ma wyznaczony czas. Bo przecież musi ja skądś odebrać, zabrac. A ja się po prostu zakochałam. Musze się napic

Gość malikalia
to po jaką cholerę pakujesz się w taki układ?

Gość miecz damoklesa
jak to jak? normalnie :D każdy ma prawo do swoich wyborów i każdy za swoje wybory ponosi odpowiedzialność :)

Gość HEEEJJ
megazawiedziona Wiesz co nie miałam takiej sytuacji ale facet mnie zostawił zupełnie z innego powodu dlaczego?? bo wg niego się nie starałam w związku. ja znalazłam po mcu fajnego chłopaka zapomniałam o byłym ale pamiętam były takie akcje że piłam z koleżanką w szkole bo moja koleż też akurat przechodziła kryzys w związk. Nie martw znajdziesz takiego który doceni Cię za to jaka jesteś nie warto marnować nerwów przyjdzie czas ze będziesz się śmiała z tego:)

Gość megazawiedziona
Nie pakuje się w taki układ nie chce byc tą drugą. A co do spania, to spałam z nim raz:-( niestety. Dawno ale to zrobilismy, jak nie był z nią

Gość HEEEJJ
nie wiem w co wy się dziewczyny pakujecie faceta trzyma się krótko i najpierw się go poznaje a nie do łóżka. Ja poszłam z facetem po 8 mcach chodzenia ze sobą szanował mnie za to, a taki padalec co na dwa fronty daje to skończony frajer nie ma się co dręczyć

Gość megazawiedziona
No ale teraz cięzko mi, jak pomyśle,ze jest z nia. Jak mnie to boli, ta swiadomość ,ze jest z nia wlasnie teraz

Gość miecz damoklesa
masz syndrom kochanki? :D to sie lecz :classic_cool:

Gość HEEEJJ
PRZESTAŃ KOBIETKO NIE MA CO SIĘ ZAŻERAĆ TYM GŁUPI BYŁ PRAWDZIWYM FACETEM NIE JEST DOBRZE ŻE TO TERAZ SIĘ STAŁO NIŻ MIAŁO BY TO SIĘ STAĆ DUŻO PÓŹNIEJ

Gość megazawiedziona
Jakiej kochanki???? Nie jestem jego kochanką

Gość szczotkowalnia
po co się z nim spotykasz???? nie rozumiem....lubisz się torturować????

Gość miecz damoklesa
No ale teraz cięzko mi, jak pomyśle,ze jest z nia. Jak mnie to boli, ta swiadomość ,ze jest z nia wlasnie teraz ale twój post to typowy post pisany przez kochanki :D

Trochę to przykre autorko, ale takie jest życie, czasem delikatne a innym razem bardzo brutalne. Najważniejsze to nie poddawać się i szukać własnego miejsca...

Gość jfcnnnm
po prostu znajdz sobie kogoś nowego i już a nie męczysz dupę.

Gość megazawiedziona
Jakiej kochanki???? Spotykamy się na miesice na kawe, na pizze. Powinnam całkiem zerwac kontakt? On sam się odzywa, ja nigdy pierwsza...

Sama sobie odpowiedz co powinnaś zrobić skoro każde Wasze spotkanie tak bardzo Cię boli...

Gość miecz damoklesa
Jakiej kochanki???? nijakiej.. piszesz tak jak pisały panny z forum kochanki, których kochanek wracał do zony :D nie wiem co powinnaś... ale to zależy od tego jak sie odnajdujesz w roli .. można się rozstać bez żalów i wtedy nie ma problemu z kontaktem, można mieć tak jak ty i wtedy lepiej kontakty uciac skoro cię to tak męczy - przynajmniej do czasu az nie wyjdziesz z tego emocjonalnie