Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blood Elfka

Dziewczyny, co sądzicie o tym Bartku, który był ojcem zmarłej Madzi?

Polecane posty

Ten chłopak, wg mnie jest ofiarą tej całej sytuacji. On chyba jest niewinny. Popatrzcie na niego, wygląda na miłego i sympatycznego chłopaka. Ta dziewczyna owinęła go sobie wokół palca i zniszczyła mu życie. Chłopak jest inteligentny i przystojny, nie wierzę w jego udział... Nie wiem czemu ta kobieta wciągnęła go w tak potworną grę i dlaczego on dał sobie zrobić taką krzywdę.

Dlatego, ze przystojny? Za duzo bajek w dziecinstwie , gdzie zly charakter byl zawsze brzydki, a dobry sliczny?

Gość Głupia Anna z Bobrowa
Bleee on jest totalnym paszczurem!

Gość szczotkowalnia
to psychol, o urodzie i mince niewiniątka :( kto normalny 2 miesiące po śmierci dziecka zmienia po raz piąty fryzurę, na dodatek na coraz bardziej ekstrawagancką???? dla mnie facet śmierdzi z daleka, myślę że on zabił jej rękoma :(

Przecież zmienił tą fryzurę bo na ulicy mu nie dawali żyć. Ale wy łatwo oceniacie innych. Zrobili z nich morderców, nie dziwie się więc, że próbował się trochę wtopić w tłum... :/

Gość szczotkowalnia
świetnie wtapia się w tłum......występując co drugi dzień w tv z nową fryzurą :D aleś ty naiwna, ten szczeniak jest żądny sławy i zrobi (lub już zrobił) dla niej wszystko :(

Gość malinkowa piwonia
niech sie z kaską rozwiedzi i bedzie wolny, mmmm........

" to psychol, o urodzie i mince niewiniątka kto normalny 2 miesiące po śmierci dziecka zmienia po raz piąty fryzurę, na dodatek na coraz bardziej ekstrawagancką????" normalna osoba pewnie nie, ale osoba postawiona w nienormalnej sytuacji, publicznie opluwana przez wieksza czesc spoleczenstwa juz tak!

Gość kokok
ja uwazam ze ktoś kto jest z tak perfidną kobietą nie moze miec pokolei w głowie,

Gość trwmankk
Szkoda chłopaka,przystojny ,ułożony,poukładany,inteligentny. Katarzyna zniszczyła mu życie,i całej rodzinie.To diablica,On padł jej ofiarą.Zakochany człowiek nie widzi tego ,co inni idealizuje swoją wybraną.Wiem po sobie,jest ciężko myśleć realnie.

Gość malinkowa piwonia
też uważam go za normalnego chłopaka, którego ta katarzyna omotała i zawróciła mu z głowie a on młody i niedoświadczony nie umiał sie jej przeciwstawić i w ogóle wdepnął w gów..

A ona doswiadczona i wyrafinowana, tak? Dla mnie tez Kaska wyglada niesympatycznie ale nie wiemy jak bylo A co mlodosci i doswiadczenia, on juz jest, byl TATUSIEM

Gość biednychlopakzniego
Biedny chlopak z niego i na 100% niewinny

Gość qwdwqdqwdwqdwq
jest przystojny jesli chodzi o wyglad ,ale jest jakis dziwny zachowania wg mnie ...

Gość qwdwqdqwdwqdwq
ta kaśka za brzydka dla niego takie jest moje zdanie chociaż ja bym go nie chciala mimo ,ze mi sie podoba fizycznie bo ja lubie wesolych , przebojowych facetow

Gość qwdwqdqwdwqdwq
ta kaśka za brzydka dla niego takie jest moje zdanie chociaż ja bym go nie chciala mimo ,ze mi sie podoba fizycznie bo ja lubie wesolych , przebojowych facetow

Gość tearz
bartek zostawił w koncu tą wariatkę!!! tym samym udowodnił ze nie ma nic na sumieniu,bo gdyby miał cos do ukrycia a kasia by go kryła,to po prostu bałby sie jej zgiąc palec,robiłby wszystko co ona by chciała!! takie moje zdanie

Gość zxvd bc
po pierwsze onmi wyglada na winnego a raczje wspolcziwnnego smeirci dziecka! a po drugie w ogole przystojny nie jest

Gość arisiunia
podkochuje sie w tym chlopaku odkad pojawil sie w tv

O kurde :D to może za chwilę podejdę do okna i napisze co sądzę o losowo wybranej np 40-stej osobie która przejdzie pod moim oknem :p tak samo wiem co o niej sądzić co o tym całym Bartku z tv :p

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
On nie płakał po śmierci córki a poryczał się jak go żona zostawiła.

Gość totemtu
uwielbiam bartusia