Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lg 200112211

jak przetwać

Polecane posty

Gość AsiaAsiaAsiaAsia
z facetem kontaktu od miesiąca nie mam wcale. Zbieram się, zbieram się do życia od nowa... Kurcze! Miało być łatwiej, czas miał leczyć razy, a czasem nadchodzą dni, kiedy jest zupełnie odwrotnie. Mam ochotę zadzwonić, odezwać się. Wiem, że on znajomych o mnie pyta... ale to takie pytania z czystej ciekawości pewnie :P Buziaki kochani ;*

Gość AsiaAsiaAsiaAsia
"czas miał leczyć raNy" *

Gość AsiaAsiaAsiaAsia
kochani, to spadło na mnie jak grom z jasnego! Zakochałam się. Nic więcej nie powiem... Nie umiem wytłumaczyć... Nie wiem jak kochając można się zakochać w kimś nowym. Być może brak kontaktu z byłym facetem spowodował, że stało się tak a nie inaczej. Wchodzę w związek zauroczona na maxa!

Gość lg 200112211
Asia to powiec jak sie to stało i jak go poznałas :) opowiec coś wiecej, fajnie że się zakochałeś :)

Gość AsiaAsiaAsiaAsia
Wakacje sprzyjają nowym kontaktom. Wyjechałam ze znajomymi mojego byłego faceta, którego bardzo chciałam odzyskać. Pomyślałam sobie, że może poprzez wakacje spędzone z jego znajomymi uda mi się ponownie wejść w jego świat. Spacerując Sopockim deptakiem natknęliśmy się na grupę mężczyzn. Zagadali do nas w bardzo kulturalny sposób. Spędziliśmy wspólnie noc tańcząc i pijąc do rana. Wymieniliśmy się wszyscy numerami telefonów. Jeden z nich szczególnie mi przypadł go gustu. Rozmawiamy codziennie, piszemy, jutro się spotykamy. Sama się sobie dziwie, że to się tak stało z dnia na dzień. Rano myślisz, że tęsknisz za Nim, a wieczorem poznajesz nowego faceta i okazuje się, że pod każdym względem okazuje się cudowniejszy od poprzedniego...

Gość lg 200112211
Asia to super, wiesz ja jakoś nigdy nie wierzyłam w takie zbiegi okoliczności, że nagle przez przypadek kogos spotykasz, umawiasz sie i nagle zakochujesz, mimo to ze do kogoś innego coś czujesz, wiesz to takie przeznaczenie:) Asia bardzo się ciesze ze ci sie udało wtaki romantyczny sposób spotkać chłopaka, mi się nigdy nic takiego nie przytrafiło :) i kiedy się spotyakcie? a skad on jest? daleko mieszkacie od siebie?

Gość AsiaAsiaAsiaAsia
350 km nas dzieli. Przyjechał do mnie na weekend. Boję się odległości, ale podobno jak się bardzo chce, to wszystko można przetrwać! Na prawdę kochani, nie myślałam, że tak się potoczy. Związek z nowym człowiekiem WCALE nie wchodził w grę! Nieznane są nasze losy... A co u Was ?

Gość Forever Alaan
Związki na odległość to masakra, wiem coś o tym :(:(:(

Gość AsiaAsiaAsiaAsia
Dzisiaj wróciłam, spędziliśmy ze sobą 5 uroczych dni! Czuję, że może się udać ;) a przede wszystkim stałam się zazdrosna, co dla mnie jest wyznacznikiem zakochania/kochania...