Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśniowa_Wróżka

FEROMONY

Polecane posty

Gość Baśniowa_Wróżka

Witam wszystkich serdecznie, jako, że zbliża się pełnia chciałam zapytać czy któraś z Was stosowała produkt FEROMOON ? jestem bardzo ciekawa czy warto to kupować ? widziałam dziś w aptece i mnie to zaintrygowało ? A może są jacyś Panowie których kobiety to stosowały ?

Gość taka piękna ja :)
ja sobie kupiłam w sex shopie i faceci się za mną oglądali- nie tylko dlatego że je używałam, ponieważ jestem bardzo atrakcyjna i oglądają się dalej chociaż już ich nie stosuje :D jak chcesz to kup ale pamiętaj że liczy się też osobowość :)

Gość gość
Osobiście używam feromonów ze sklepu pherowin.pl i w pełni moge je polecić. Widzę zdecydowaną różnicę w postrzeganiu mojej osoby przez kobiety. I to zmianę oczywiście na plus.

Gość gość
Ja tez używam i nie wiem czy to kwestia nastawienia czy feromonoów, ale widzę róznicę. Kobiety zwracają na mnie uwagę i są milsze jak ich uzywam. A kupiłem jedna fiolkę za 9 zł na spróbowanie i powiem że już się zastanawiam nad droższymi =d Moje są stad: http://erozkosz.pl/p/7256/64147/niezwykle-meskie-mocne-feromony-10ml-feromony-drogeria.html

Gość gość
15:29 zgłoszone do usunięcia 😴

Gość gość
16:53 Zgłoszone do usunięcia 🖐️:O