Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rastajka

maz zdradza, przykra sytuacja

Polecane posty

Gość rastajka

Miałam przeczucia od dawna. Pracuje za granica i przyjechał w niedziele. Z tym ze cos czułam ze przyjechal wczesniej. Przyjechal bez telefonu bo twierdzil ze zostawil go u kolegi w aucie z ktorym przyjechal. Pozyczylam mu swoj. We wtorek wyszedl z domu z moim tel ktory mu pozyczylam ale nie odbieral i wrocil po 8 godz jak gdyby nic sie nie stalo. Dzisiaj po cichu wyciagnelam karte z numerm puk i zapomnial e kiedys po cichu zarejestrowalam ta karte na range- wtedy nic nie znalazłam a dzisiaj sprawdzilam i okazalo sie e ladowal konto zdrapka 2 dni przed jego domniemanym przyjazdem i dodatkowo we wtorek kiedy twierdzil ze tel nie ma. Nie moge sprawdzic polaczen bo nie mam kodu ktory przychodzi n tel. Ogolnie od dawna podejrzewalam ze mnie zdradz Siedze teraz i pije piwko bo oczywiscie wyszedl i nie odbiera Nie mam juz sil

Gość rastajka
Przepraszam ze tak chaotycznie ale mam metlik w glowie

Gość nie jestem kobietą
Nie czytałem, ale gdyby nie ślub, nie zapuściłabyś się i wasz związek trwałby nadal wolny od zdrad. :classic_cool:

Gość do bobasek
masz dowody? czy tylko ci sie wydaje ze cie zdradza?

Gość rastajka
tak czytam i tam jest niejasnosc, zarejestrowalam kiedys jak spal karte z numerem tel ktory twierdzi ze zostal u kolegi

Gość rastajka
nie jestem zapuszczona. on sie wkurza wiecznie o to ze nawet koledzy jego mowia mu ze im sie podobam

Gość rastajka
mam tylko dowod na to ze przyjechal wczesniej niz mowil

Gość rastajka
do teo jego kolega ktory pracuje z nim zdzwonil do mnie w sobote na domowy numer i chcial rozmawiac z mezem.

Gość Baron Justin de Vcipeval
no to przyjechal wczesniej. co to kurwa wiezienie jest ze sie ma stawiac na termin i meldowac?

Gość nie jestem kobietą
rastajka nie jestem zapuszczona. on sie wkurza wiecznie o to ze nawet koledzy jego mowia mu ze im sie podobam a świstak siedzi i zawija je te sreberka :)

Gość rastajka
mozesz nie wierzyc, nigdy mnie nie widziales do tego co to szkodzi ze przyjechal wczesniej i to nie wiezienie myslisz ze nie pozwalam mu wyjsc czy upic sie z kolegami to jestes w bledzie zawsze uwazalam ze moze sobie wyjsc i pobyc z kolegami

Gość rastajka
ale chodzi o to ze oklamal mnie

Gość rastajka
poza tym kiedys zobaczylam u niego w tel smsa o tresci bardzotesknie za toba twierdzil ze o kolega od niego pisal

MOŻE ZACZNĘ OD TEGO ,ŻE PO ŚLUBIE JESTEM 3 LATA Z MĘŻEM JESTEŚMY 7 LAT.PEWNEGO DNIA DOWIEDZIAŁAM SIĘ OD KOLEGI MOJEGO MĘŻA ,ŻE MNIE ZDRADZA Z DZIEWCZYNĄ OD NAS ZE WSI ON WSZYSTKIEMU ZAPRZECZYŁ I UWIERZYLAM MU,ŻE NIC MIĘDZY NIMI NIE BYŁO.PO PÓL ROKU A MIANOWICIE W DZIEŃ KOBIET ZADZWONIŁ DO NIEGO TELEFON I TO BYŁA ONA PYTAŁA SIĘ CZY JEST SAM W DOMU ON ODPOWIEDZIAŁ,ŻE NIE I TEMAT SIĘ SKOŃCZYŁ ROZŁĄCZYŁA SIĘ MI DAŁO TO DO MYŚLENIA I NIE ZOSTAWIŁAM TEGO TAK POJECHAŁAM DO NIEJ DO ZAKŁADU DO PRACY ONA JEST TAM WŁAŚCICIELKĄ I PYTAM JEJ CZY MIAŁA ROMANS Z MOIM MĘŻEM ZAPRZECZYŁA,I POJECHAŁAM DO DOMU ZA TYDZIEŃ DOWIEDZIAŁAM SIĘ,ŻE OPOWIADAŁA SWOIM PRACOWNICĄ ,ŻE MIAŁA Z NIM ROMANS ALE MI TEGO W TWARZ NIE POWIE.ZAŁAMAŁAM SIĘ ZAŻĄDAŁAM OD MĘŻA WYJAŚNIEŃ ZAPRZECZYŁ MÓWIŁ,ŻE MU NIE UFAM ITP WKURZYŁ SIĘ I POJECHAŁ ZE MNĄ DO ZAKŁADU TEGO JEJ JA NIE WCHODZIŁAM TYLKO ON I BYŁY TE PRACOWNICE ZEZWAŁ JĄ,ŻE OPOWIADA BAJKI ITP ONA ZAPRZECZYŁA,ŻE TAKIE COŚ GADA I POWIEDZIAŁA ,ŻE JA MAM COŚ Z GŁOWĄ I ZMYŚLAM.CO O TYM SĄDZICIE?

Gość rastajka
krola bardzo mi przykro. ja wiem ze moj maz mnie zdradza tylko nie mam na to jawnych dowodow.

Gość rastajka
jak czytam co napisalam to mam przed oczami meza. to nie pierwszy raz gdy po prostu wiem ze mnie zdradza i robi to samo co twoj maz

ALE CO O TYM SĄDZISZ WYPOWIEDZ SIĘ JAK BYŚ BYŁA NA MOIM MIEJSCU MI TEŻ PRZYKRO TOBIE WSPÓLCZUJĘ ZDRADA BOLI

Gość rastajka
mysle ze zdradzil. macie dzieci?

Gość ala z kobyłki
Karola -ja tam niewiem co doradzic ,a jesli chodzi o autorkę to dlaczego uwazasz ze cie zdradził /dlatego ze wczesniej przyjechał niż miał czy co bo nie kapuje. moj tam mnie nie zdradza .jestem tego pewna na 10000000000000% chociaz czasem naprawde bym chciała zeby to zrobil /mialabym pretekst by od niego odejsc :P

Gość rastajka
moze to byla tylko jednorazowa przygoda

Gość ala z kobyłki
RASTAJKA A TWOJ MĄZ PRACUJE MOŻE WE FRANCJI ?

Gość rastajka
dlatego tak uwazam bo to nie pierwszy ra dy mnie oklamal, byla sytuacja po slubie krotko gdy mialam dowody na jego zdrade i sie przyznal. wybaczylam mu a teraz mysle ze jest to samo

MIMO TO JEDNORAZOWA CZY NIE WKURWIA MNIE TO ŻE ONA TAK GADA A ZE MNIE SIĘ ŚMIEJĄ ,ŻE MNIE MĄŻ ZDRADZA NIE MIŁA SYTUACJA

Gość rastajka
wczesniej w norwegii teraz w holandii

Gość rastajka
oczywiscie teraz tez przepadl. wyszedl o 16 zdzwonil o 17 i mowil ze o 18 bedzie. oczywiscie od tamtej pory nie odbiera i jak sprawdzilam stan srodkow z tel ktorego rzekomo nie ma to ubylo 20 zl konta

NA ZDROWY ROZUM WYDAJE MI SIĘ,ZE TA JEGO KOCHANKA NIE OPOWIADAŁ BY ZE Z NIM SPAŁA BO PO CO SKORO Z NIM SPAŁA TO GADA

Gość karola caps locka wylącz
bo nikt nie czyta wsi nie rób:o