Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmammaa weronkkiiii

Czy 2000 zł starczy na zycie na 3 osobowa rodzine??

Polecane posty

mieso za 8zl to drogo tak samo 20zl za wedline to dla CViecie drogo? nie macie za bardzo wygorowanym wymagan :(

Gość tikal
Autorko, chccesz powiedziec ze te 2tys Wam nie starcza?

u nas sa takie ceny. mozesz kupic wedline za 12zł najtansza czy ser za 14zł seropodobny. a szynszka czy lpatka ile kosztuje ok.14zł i zmielnic na mielone mieso. chleb u mnie 2,20 zł. w firmowej piekarni. moze u was sa wyzsze ceny za jedzenie??????

Gość hehehe to macie ciekawie
u mnie tez chleb 2,20 kosztuje, lopatka bez kosci 12 zl kg, ale szynka jest drozsza tzn ja kupuje taka za 30 zl sucha inne jakos mi srednio smakuja

wczesniej mielismy mniej troszke. A ja jestem , moze bylam bardzo rozrzutna kiedys jak nie bylo dziecka. a teraz musze zaczac oszczedzac. Chcemy troszke odnowic mieszkanie bo planujemy zamiane. a na to potrzebne pieniadze. maz stara sie dostac gdzies do mundurowki policja czy wojsko. jestesmy mlodym malzenstwem mamy 28 lat i mysle ze wszystko jeszcze przed nami.

z miesa to tylko jemy mielone czy schab.Drob to tylko udka na zupe. zrazilam sie do kupowania calego kurczaka jak trafilasm na nie swiezego. na obiad np. pomidorwka i nalesniki obiad zawsze robie na dwa dni.

Gość tikal
oszczedzic mozesz na tej karecie kredytowej 80zl, no i za prad bardzo duzo placicie, moze wymiana lodowki, pralki, zarowek

nie uzywam tej karty wogole.ale musze splacac ta kwote minimalna. Glupota ze ja wzielam ale to bylo kilka lat temu.i zawsze nas ratowala jak zabraklo kasy. w sprzet w domu nie chce inwestowac jak narazie bo planujemy zamiane mieszkania i dopiero wtedy bede chciala sprzet zmienic na nowy. prad duzo, bo wode grzejemy w bojlerze, komputer pralka. i duzo pieczemy.

Gość Marakeszka
Spokojnie mi wystarcza po opłatach tyle.

Gość hehehe to macie ciekawie
nalesniki tez lubie ale wole nakolacje np z nutella owocami i bita smietana

Gość AgnAgnieszka
Ja, tak jak Potwór z bagien, nie uważam by było to życie w nędzy.

Gość Almira
policzylam z ciekawosci jak to u nas: miesięcznie czynsz 360zl internet + tel 100zl telefon 18zl gaz 60zl prąd ok. 60zl dojazdy 130 -------------- 728zl stale wydatki + ok.600zl jedzenie + 500zl inne rzeczy czyli okolo 1828 zl calkowite utrzymanie A rtv nie płacicie?

Gość hrjyflkiu;ioh;
1840 mi w tym miesiącu spada pokój, szkoła, krecha, tel, internet jedzenie 800 mam 25 lat i wydaje mi się że to tragedia, zarabiam ok 3200 raz więcej raz mniej, to zależy od miesiąca, nie założę rodziny dopóki, nie będę zarabiał godnie!!!!!!!!!!!!!!!!!