Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onawi

wielki problem

Polecane posty

Gość onawi

zrobilam glupstwo w pracy i zostalam przylapana przez ochrone,pracuje na sprzataniu i mialam troche czasu wolnego to sobie ulozylam pasjanasa na komputerze i mnie przylapali,roznioslo sie to do mojego bossa i sie wszystkiego wyparlam,pracuje w fabryce jedzenia gdzie jest duzy rygor i za byle co wywalaja,powiedzialam ze ta dziewczyna klamie(jest nowa)i co bylo prawda probowala mnie zeswatac ze swoim kolega ale ciagle odmawialam i powiedzialam ze pewnie sie dlatego zemscila.......ku*rwa ,chyba strace robote,jestem samotna matka i chyba sie zabije jak w tych czasach strace robote

Gość modidi
trzymam kciuki żeby cie nie wywalili 🖐️

Gość okurde
a macie tam monitoring? mają ci jak udowodnic ?

Gość onawi
kamery sa tylko na zwenatrz,nie ma jak udowodnic tylko slownie ale i tak jej slowo bardziej sie liczy niz moje......musze trzymac sie swojej wersji,co ma byc to bedzie,ale mowie wam jestem przerazona,pracuje tam juz 7 lat i ludzie wylatuje praktycznie bez powodu i teraz chyba moje(od pukac)kolej........powioedzcie,brzmi to wiarygodnie to ze chce sie zemscic?? to mloda siksa dopiero co zaczela pracowac...... :(

Gość smigamdygam
jak juz tak powiedzialas to trzymaj sie tego powiedz ze nie wiesz o co idiotce chodzi, powiedz ze nic nie zrobilas, ze nie bedziesz sie tlumaczyc ja nie lubie klamac ale czasem musze i wtedy staram sie sama uwierzyc w moje klamstwo i zachowywac sie tak jak by to byla prawda ;p wymysl jakas wersje wczuj sie w to i trzymaj sie tego ale nie tlumacz sie za bardzo bo to glupio wyglada wlasnie ;p

Gość onawi
masz racje,ja tez sie brzydze klamstwem ale czasmi trzeba juz to mnie zycie nauczylo,najsmieszniejsze jest to jak ludzie potrafia byc wredni,wczesniej tak ze mna gadala o wszystkim i niczym,o swoich problemach w domu itd ,to jest taka osoba co lubi gadac i chy7ba nawet nieswiadomie mnie wkopala,powiedziala komus,ktos powiedzial dalej i bedzie problem......bede sie trzymac wlasnej wersji,moze to tylko sprzatanie ale z moim jezykiem to na nic innego nie moge liczyc.......chyba cala noc nie bede spala chyba ze wezme cos na uspokojenie........dzieki za slowa otuchy.troche mi lepiej

Gość sorry sorry...
7 lat i języka nie znasz? Bez przesady. To sami Polacy tam pracują?

Gość onawi
znam ,ale nie na tyle dobrze zeby miec jakas biurowa prace,nie bede sie tlumaczyc ale nigdy nie poszlam do szkoly bo balam sie zostawic dzieci z ex mezem (polaczyna pijakiem)rodziny zero i tylko ciezka fabryczna praca,na szkole nie bylo juz ani czasu ani sily,smutne ale prawdziwe,nie raz ,wstyd sie przyznac gotowalam rosol z dwoch udek od kurczaka jak pan zostawil w barze pol wyplaty,lekko sie zycie ze mna nie obeszlo a teraz jeszcze i to,sily tez juz nie mam zeby zaczynac wszystko od nowa......ciezkie jest zycie na obczyznie bez jakiejkolwiek pomocy

Gość sorry sorry...
Ja nie byłam zlosliwa. Tylko mnie to zdziwiło. Słuchaj a żadnej pomocy od państwa nie masz? O ta pracę walcz, ale może spróbuj sobie załatwić inna (chociaż spróbuj). Popros kogoś o napisanie dobrego cv ( możesz nawet zmyslic że pracowalas przy układaniu towaru w jakimś supermarkecie, do tego nie trzeba języka ani specjalnych umiejętności). Takie " doświadczenie" dałoby ci start w sklepie. Potem byłoby już lepiej. :) Niestety bez znajomości i doświadczenia nie łatwo jest znaleźć pracę. Ja też na początku zmyslilam jedną pozycję w moim cv.

Gość fedsd
Uważacie że kłamanie i pomawianie innych to coś co należy w tej sytuacji zrobić? Jeśli nie ona straci pracę, to ta nowa dziewczyna która sie nie obijała w pracy. Żałosne. Powinni cie wywalić dyscyplinarnie.

Gość blutuf55555
ktos wyzej ma racje, jesli popelnilas blad cos zle zrobilas powinnas sie przyznac, tamta dziewczyna tez postapila po chamsku donoszac, ale ty tez nie powinnas klamac i sie zapierac, kazdemu moze sie zdarzyc jakis blad, a to ze zagralas na pasjansie to zadne przestepstwo, powinnas sie odrazu przyznac i przeprosic, skoro tyle pracujesz dla tej firmy to by ci wybaczyli a teraz klamsto moze ci zaszkodzic

Gość kaszpirowski
onawi skad piszesz?

Gość onawi
widzisz,moj boss i owner tego biznessu jednoczesnie to jest kawal swini,przysluguje mi 3 tygodnie wakacji bo pracuje na caly etat a w tamtym roku jak poprosilam o 3 dni wolnego to zgodzil sie tylko na dwa,wyobrazasz sobie,jeden gosciu portorykan poszedl na wakacje a jak wrocil to juz nie mial do czego bo kogos innego wsadzili na jego miejsce,tak ze wole nie ryzykowac z braniem wolnego,kiedys tam cos tam nie domylam dokladnie spodku od kawy i wielka awantura,zawsze bylam grzeczna i mowialm prawde i przepraszalam a on na to :sorry is not good enough,doslownie tak mi pwiedzial i to jeszcze przy ludziach,dlatego teraz zamiast przeprosic i przyznac sie do bledu sklamalam,i chyba bedzie wielka afera.....bo oczywiscie kto glupiej polce uwierzy,amerykance biera wakacje kiedy chca,nie przychodza jak sa chorzy a mi debil wakacje daje z wielkiej laski i to dwa dni w roku,juz na wlasnym ciele przekonlam sie co to jest dyskryminacja.......sorry za tak dlugo,aha i mieszkam w stanach,mowie wam jestem podlamana,

Gość fedsd
Rozumiem ze pracujesz i przebywasz w USA nielegalnie..

Gość zaczarowany olowek1000
onawi a tak niedawno chwalilas sie tu na forum znajomosciami i wielka kariera w USA, ze z polakami nie masz na szczescie nic wspolnego, jechalas po innych dziewczynach, ze jaka to ty jestes swiatowa a one takie zera, ze nie maja szans u amerykanow a teraz wychodzi, ze sprzataczka jestes i to jeszcze nie bardzo kumata? Zalosna jestes:o

Gość onawi
przepraszam,ale chyba mnie z kims pomylilas,owszem pisalam ze tu gdzie mieszkam nie ma polakow i dzieki bogu bo rodacy tak mi dali w kosc ze do konca zycia ich zapamietam,tak sprzataczka,zadna praca nie chanbi......pracuje ciezko na swoje rachunki i potrzeby dzieci,nie jestem z tych co leca na latwizne i lapia pierwszego lepszego faceta niezaleznie od tego czy wolny czy zonaty zeby tylko zaspokoic swoje potrzeby ..... w pracy narazie cisza,mam nadzieje ze to nie cisza przed burza(od pukac)

Gość Dżennifer
dobrze bedzie......jestes silna kobieta ktora w zyciu wiele przeszla to i to cie nie zabije......poradzisz sobie :)

Gość nie wytrzymam zaraz z taka
zrobilas cos czego nie powinnas, wiesz, ze jest rygor w pracy i ulozylas sobie pasjansa i jeszcze jestes wsciekla ze szef sie dowiedzial? nie rozsmieszaj mnie. chcesz wkopac teraz nowa, bo jest nowa? bardzo latwo moga cie sprawdzic, jesli monitoruja komputery w pracy to po prostu zobacza co sie dzialo na danym kompie wtedy i wtedy. zaden problem. dziewczyna nie powinna donosic, ale nic nie usprawiedliwia twojego zachowania

Gość Buhahhahbuh
No tez pamietam heh...wyszlo szydlo z wora:]lol.. A przeciez to dama Pena geba taka taka..swiatowa:p

Gość tezcoswiem
chcecie mieć z pisania na forach cos wiecej niz tylko satysfakcje, ? piszczie na foum http://www.dane-miast.pl . nagrody sa gwarantowane dla wszystkich

Gość Oh bunka
Nie masz dziewczyno Zadnych ambicji?? Tylko byc sprzataczka?

Gość zaczarowany olowek1000
Ona ma okolo 40-50 lat. Przez 7 lat w USA nie byla w stanie nauczyc sie jezyka, to o jakich ambicjach mozna tu pisac? I sie tlumaczy, ze jak sie pracuje to sie nie ma czasu. Gowno, za przeproszeniem, prawda.