Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisekchytrusek

Pomocy w sprawie soczewek!

Polecane posty

Gość lisekchytrusek

Postanowiłam przerzucić się na soczewki i wybrałam te marki J&J, bo słyszałam o nich dobre opinie i skusiła mnie reklama vision express z tą całą gwarancją najniższej ceny..Jednak ta cała gwarancja jest mocno naciągana, a ja znalazłam w necie sporo tańsze soczewki...Problem w tym, że nie wiem który model wybrać. Używacie ich i możecie doradzić? 1. http://www.mergeto.pl/merged-auction/707221/soczewki-kontaktowe-acuvue-oasys-6-szt-wyprzedaz-cena-od-3699-pln 2. http://www.mergeto.pl/merged-auction/707222/soczewki-kontaktowe-1-day-acuvue-trueye-johnson-johnson-promocja

Gość salamalejkum
Cena tych pierwszych jest naprawdę korzystna, ale ja polecam Ci te jednodniowe. Z mojego punktu widzenia są bardziej higieniczne i wygodniejsze:))

Gość moja rada - pierwszy raz idź
do okulisty, który dobierze Ci odpowiednie soczewki, nauczy Cię jak się się zakłada i ściąga - na początku wcale to nie jest takie proste zapłacisz więcej, ale to się opłaci wiesz, że często soczewki mają słabszą moc niż okulary? kolejne opakowania będziesz już mogła kupować gdzie będziesz chciała

Gość lisekchytrusek
Dzięki ;) To cenna rada. Do okulisty na pewno się wybiorę, ale z racji na studencki żywot nie stać mnie na przepłacanie. Okulista da mi darmowe próbki. Ale wolę się wcześniej zorientować w cenach co i jak. Stąd poszukiwania w internecie i słuchanie opinii, takich jak Twoja i poprzedniczki. ;)

Gość sandramałecka
Bierz te tańsze! Soczewki to soczewki, do każdych się oko przyzwyczai. Ja ich używam i nie narzekam.

Gość jasmines82712
Też jestem za tańszymi. Możesz ich kupić więcej, zrobić sobie zapas i zaoszczędzić. Ja jednak z soczewek przechodze na okulary bo dodają mi uroku. Soczewki jedynie na wyjście na basen czy fitness :P

Gość margarytkalipecka
Używam jednodniowych i mogę je z czystym sumieniem polecić. Czytam też na aukcji, że są od polskiego producenta, a to duży plus, bo te sprowadzane z chin do kupienia na allegro mogą być przeterminowane. ;)

Gość niemawodynapustyni
Soczewki??? Noś okulary dziewczyno! Są trendy. Zwłaszcza te a la nerdy.

Gość lisekchytrusek
a ja jednak wolę te soczewki no...Okulary nie są dla mnie. Ciągle gdzies biegam na łeb na szyję i nie chcę się martwić, że mi zlecą z nosa...

Gość miskapelnajagod
Soczeki numer 1 są bardzo wygodne i komfortowe. Używam ich od kilku lat. Tyle tylko, że wysyla mi je moja mama z Anglii. Ale musze poprzeliczac waluty i zastanowie sie czy tu mi nie będzie taniej ;)

Gość lisekchytrusek
Coraz bardziej przekonuje się do tych 1. ;) Ale powiedzcie mi coś więcej..czy są problemy z ich aplikacją? Nie wysuszają oka?

Gość yhahhshahabsa
Spoko są te tanie. Nakupuj i sprzedaj mi jeszcze taniej a będę happyy ;D