Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pieknaaaaa

Ide dzisiaj na basen a wy pewnie juz planujecie obzarstwo swiateczne hahah

Polecane posty

Gość jestem pieknaaaaa

wczoraj rowne 45 minut plywania zabka i kraulem, dzisiaj planuje godzinne bez przerwy waga 58 kg wzrost 177 ,jestem idealna :)

Gość kkkiiikkkaaa
i kogo to? ja idę na fitness i pewnie będą dzikie tłumy, więc nie jesteś jedyna. A i waże tyle co ty, ale przynajmniej jestem nieco niższa i nie wyglądam jak żyrafa w butach na obcasie. idealna na pewno z tym wzrostem nie jesteś:D

Gość jestem pieknaaaaa
odezwala sie mala ktora musi obcasem sylwetke poprawiac:P

Gość radekk23
a ja bede grał w gre jaka ? tomb raider!

Gość kkkiiikkkaaa
Sorry, ale obcasy do niektórych strojów są wręcz konieczne. jak do eleganckiej sukienki, czy krótkiej spódnicy zakładasz płaskie buty to gratuluję. Piękną musisz mieć "sylwetkę", nie ma co:D

Gość jestem pieknaaaaa
silownia hahahah ,takie panienki z silowni nawet by nie przeplynely 2 dlugosci basenu ja uprawiam jogging,plywanie i gram w siatke a nie udaje ze cwicze:)

Gość jestem pieknaaaaa
nie martw sie o mnie:) nosze same obcasy, mimimum 8 cm:) co ty zreszta mozesz o tym wiedziec karakanie:)

Gość ffgffdd
no widizsz ty zeby miec fajna figure musisz tyle czasu posiwecic na absenie ja nie robi nic obzeram sie duzo i waze 48kg;P

Gość jestem pieknaaaaa
ja aby miec taka figure nie musze chodzic na basen bo tez mam szybka przemiane materii chodze na basen bo dbam o zdrowie, biegam minimum 2 razy w tygodniu po godzinie bo swietnie po tym sie czuje

Gość lol2222222
faceci nie lubia wysokich, z zwłaszcza tępych

Gość jestem pieknaaaaa
fitness, a6-co za zal co za zal

zal to Ty jestes!!! szczycisz sie tym basenem jakby byl dla bogatych... najgorsza bieda tam moze isc... ja we wloszech na termy chodze ale ty nawet nie wiesz co to jest:) 🖐️

Gość jestem pieknaaaaa
a co ma kasa do tego tepa strzalo?:P

Gość hjvfhjhvgjvghj
Szkoda mi cię że musisz się tak katować. Na pewno nie masz już czasu na faceta i pizda dawno pajęczyną zarosła.

tepa to ty jestes chwalac sie takim gownem jaki jest w temacie, jak widzisz nikt ci nic milego nie napisal... zamiast basenu proponuje cwiczenia na mozg. tyle w temacie zegnam!

Gość jestem pieknaaaaa
kretynka tak sie podniecila tym tematem ze musiala zatakowac:) zegnam:)

hjvfhjhvgjvghj chyba Tobie zarosla idiotko!!! cwicze bo lubie, oboje z facetem spedzamy tyle samo czasu na cwiczeniach, oprocz tego mamy prace i studia wiec nie gadaj o braku czasu skoro chuj wiesz na ten temat! 🖐️

Gość do sweetie
ale masz nick jeszcze zaczerniony, w realu pewnie jestes glupiutka blondyneczka ktora chetnie rozkracza swoje wydepilowane nogi

Gość hjvfhjhvgjvghj
***sweetie*** Czego się czepiasz ? Przecież to nie do Ciebie było skierowane. Tylko do tej basenowej lafiryndy z maską downa.

Gość jestem pieknaaaaa
ty tam wyzej, sweet dziunia czy jak tam,spierdalaj na rower:)

mylisz sie nick jest moim przeciwienstwem, wypowiadam sie z niego w debilnych tematach, w reszcie pisze majac nick z imieniem:P jestem brunetka i mam stalego faceta, wiec w niczym lachociagu nie trafilas!!

Gość hjvfhjhvgjvghj
chociaż sweetie trochę ciebie też to dotyczny, podejrzewam że masz umysł na równi z autorką topicu, w sumie mogłybyście się zaprzyjaźnic

Gość hjvfhjhvgjvghj
jak już wyskoczyłaś z tymi termmai to się ośmieszyłaś, u mnie dzieci robotników z osiedla na termy jeżdżą do popradu, także dwie idiotki się spotkały

hjvfhjhvgjvghj: do tej tepej laski mi daleko, bo ja oprocz wygladu mysle tez o czyms innym... a to ze studiuje dwa luzne kierunki i mam czas na swoje pasje nie znaczy ze jestem tepa!!! 🖐️

Gość hjvfhjhvgjvghj
Wypierdalaj podszywie. Argumentów ci zabrakło że nie masz odwagi pisać pod swoim nickiem?