Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody18

Dziewczyny jak to było kiedy kupiłyscie pierwsze Stringi i kto was namówił i co

Polecane posty

Gość młody18

???

Gość Kamil--
Moze nie jestem dziewczyna, ale ja swoje pierwsze kupilem jak mialem 22 lata,w Atlanticu. I okazaly sie tak wygodne,ze wszystkie bokserki i slipy na nie wymienilem. Teraz mam rozne-klasyczne, sportowe i kilka par tzw "trendy", czyli takie fajne na grubej gumce z napisana nazwa marki:)

Gość Smoky eyes
Mi pierwsze stringi kupiła mama ;-) Stwierdziła że skoro taka jest moda to pewnie się ucieszę :-D Kupiła mi od razu kilka par - zwykłe, koronkowe itp.

Gość bckdsbvlds
sama sobie kupilam i nikt mnie nie namawial, a co namiawiasz dziewczyne , ona nie chce i szukasz tu potwierdzenia ze "normalne" dziewczyny kupuja stringi jak ich chlopach chce? mylisz sie w takim razie

Gość taka piękna ja :)
ja sobie kupiłam pierwsze jak byłam w 6 klasie podsdt. ale nie nosiłam :) zaczęłam w 3 gimnazjum nosić i mam już ich duuużo - no może nie tak bardzo ale z 15 par na pewno :D MAM NADZIEJE ŻE POMOGŁAM

Gość Perw w przelocie XV
"Mężczyzna" noszący stringi... :o Nie noszę, bo to niezdrowe. 😴 Kiedyś miałam kilka par. Pierwsze kupiłam będąc w liceum, miałam15-17 lat, dokładnie nie pamiętam. Kupiłam sama, na wspólnych zakupach z mamą.

Gość Xytamapjmga
Dzięki za odpowiedzi a mam pytanie czy Stringi zakładacie na jakieś specjalne okazje i macie w tym zamierzony cel a może tak po prostu na codzien

ja pierwsze dostalam od chlopaka w 1 gim ale nie nosiłam, później kilka par kupiłam sama ale nadal noszę może raz na 3 miesiące. Mam 15 lat

Gość XytamapjmgaJp
aha

//"Mężczyzna" noszący stringi...// cos ci sie nie podoba? Owszem jestem facetem i nosze stringi. I nie widze powodu zeby mowic ze kobieta moze a facet nie... Bielizna to bielizna i nic ci do tego, co kierowca autobusu, listonosz czy makler gieldowy ma na tylku. A mojej dziewczynie sie na mnie taka bielizna bardzo podoba (co z reszta odczuwam co drugi wieczor, jesli wiesz co mam na mysli ;) ).