Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _-_-_-_

Pytanie do piekących (sernik)

Polecane posty

Gość _-_-_-_

Witam: Wczoraj upiekłam sernik na kruychym spodzie - niestety po 1,5 h w piekarniku spód nie upiekł się do końca. Czy da się z tym coś jeszcze zrobić - najwyżej odkroję spód i bedzie sam sernik :P Zastanawiałam się czy mogę go jeszcze dzisiaj np. podpiec - na najnizszy poziom w piekarniku i grzanie tylko na spód. Tylko nie iwem czy już kompletnie go nie zepsuję. Jak myślicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rosołek ze smacznym
jesli właczysz grzalke na samym spodzie piekarnika, to nic nie powinnas zepsuc kiedys tez tak samo dopiekalam ciasto i wyszlo ok :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×