Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy facetom podobają sie dziewczyny z męskimi fryzurami?

Polecane posty

moja kolezanka ma dosłownie meska fryzure - włosy na jeżyka i robi sobie na nich zelem irokez :D a mimo to ma powodzenie :-o

Gość dfsfsf
Nie podobaja sie.

to czemu ona ma powodzenie skoro tak sie nie podobają? :D

Gość ART78
Nie ma jak dziewczęcy koński ogon, to dodaje uroku i odmładza. Krótkie fryzurki też mogą być, ale dobrze to wygląda tylko przy długiej smukłej szyi i pięknych rysach twarzy.

Gość 234234234234
nie podobaja, kobieta powinna miec dlugie wlosy a czemu ma powidzenie? może daje dupy chętnie i bezproblemowo albo odsłania cycki

no może ma samych mało wymagających kolesi, może ma super osobowość, (ona jest ważniejsza niż uroda) a chłopaki lubią kontaktowe dziewczyny. :D

Gość ertet
taka fryzura jako mesko jest beznadziejna, noszona przez dziewczyna do tego jest bezdennie beznadziejna;)

Gość abcdefgkobieta
zalezy od faceta, niektorym sie podobaja. poza tym moze Twoja kolezanka jest fajna i dlatego ma powodzenie - wyglad to nie wszystko. Z resztą zalezy też w jakim jest się wieku (w moim wieku bardzo wiele kobiet ma taką fryzurkę, bo zwyczajnie bardzo im pasuje, ale 16latka wygląda dość mało dziewczęco)

ma 21 lat.

Gość ertet
wyglad to nie wszystko to prawda. i ja moge zaakcptwac wiele bardzo r oznych defektow i nawet ich niezuważać, ale krótkie włosy (poza of cros chorobą) tatuaz lub palenie papierosów abstolutnie dyskwlikiuje dziewczyne jako potencjalna pratnerka podobnie napewno maja kobiety

Gość mężczyzna przed trzydyziestką
Mnie się osobiście nie podobają jakieś jeżyki, krótkie na chłopaka, ot taki mój gust, chociaż niektórym dziewczynom pasują takie fryzury. Jak już mam wybrzydzać to wolę naturalne, długie, proste włoski, dla mnie to jest bardzo kobiece i urocze.

Gość On76
Nie. Długie włosy to ideał - można z nich zrobić bardzo wiele fryzur, łącznie z imitacją krótkich włosów (koki czy korony z warkoczy). Jeżyk kojarzy mi się z więźniarką lub osobą po chemioterapii. A już jakieś farbowane irokezy sprawiają, że po prostu odwracam wzrok.