Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukus24

moja dziewczyna chciała przespać się z moim przyjacielem

Polecane posty

Gość kukus24

wczoraj mieliśmy taką małą imprezę. no cóż mój kumpel zawsze miał powodzenie u dziewczyn, ma fajne auto zarabia dużo kasy no i podobno dobrze wygląda ja się nie znam ale to wciąż wolny strzelec nie że jakiś chuj tylko taki typ flirciarza.. no i zagadałem się z kumpelą, a on wpada i mówi do mnie ej chłopaku zabieraj swoją laskę do domu, ja że o co chodzi i się wkurwiłem bo to zabrzmiało tak jakby nas wyrzucił, ona była nabombiona ale ją odpowadziłem i wróciłem a dzisiaj koleżanka mi napisała, że igor (mój kumpel) jej powiedział, że palił fajkę i się zaczęła do niego przystawiać tylko żeby mi nie mówiła bo była pijana itd a ona że jednak chciała żebym wiedział... kurwa co ja mam teraz zrobić.. ona chyba jeszcze śpi, nie odpisuje

k**wa co ja mam teraz zrobić.." zmienić to całe towarzystwo na inne :)

Gość kukus24
kiedyś już tak miałem, że jedna dziewczyna była ze mną żeby być bliżej igora napisała mu to a on mi wtedy powiedział załamałem się i pewnie dlatego nie chciał drugi raz mi czegoś takiego mówić:o

współczuję ci 🖐️, jeśli naprawdę się przystawiała do twojego przyjaciela, to nie trać na nią czasu 🖐️

Gość kukus24
ciekawe co w nim takiego jest że wszystkie moje ziewczyny go uwielbiają:o i nie tylo moje :/

wygląd, poczucie humoru, fajny charakter, kasa? 🖐️ znajdź jakąś, która będzie chciała być z tobą dla CIEBIE, a nie dla niego :), najlepiej jak nie będzie go znała :D

Gość kukus24
no chyba będzie najlepiej... jesteś chętna?:D

ja tam nie muszę o nic pytać ramciu, i tak wiem, że mnie pożądasz :D 🖐️ Cafe sądzi że to nieprawda :(

Gość kradziejkagwiazdek
Autorze, to n ie Twoj kumpel winien, moim zdaniem zachowal sie w porzadku bo powiedzial Ci. To twoja dziewczyna jest winna. A co do tego, ze ma zmienic kolege to nie radze, jesli amsz ladnego kolege a mimo to kobieta jest w Ciebei wpatrzona jak w obrazek mimo Igora to super. W sumie to miec ladngeo kolege to zawsz ejakis sprawdzian dla kobiety. jesli nei zrobi na niej wrazneia to masz pewnosc, ze jak sie pojawi lepszy i przystojneijszy w jej zyciu to nie poleci do niego :) takze zmien dziewczyne, kolegi nie zmieniaj :)

Gość hehehahahihi
wychodzi na to, ze kazdy Igor to flirciarz;] Chyba ze znamy tego samego:P

Gość kukus24
a skąd jesteś? ona się wypiera...